CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Pilote

PILOTE DE CALITATE PENTRU CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ DE SOMN

Poți alege pilote pentru vară, răcoroase, cu funcție de reglare a temperaturii sau pufoase și călduroase, dar și pilote potrivite pentru toate anotimpurile.

Sorteaza dupa Filtreaza dupa

Produsele 1-17 din 50

Inchide
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Produsele 1-17 din 50

Inchide
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pilotele Dormeo - pentru un somn cu adevărat relaxant

Atunci când alegi una dintre variantele de pilote Dormeo, știi că vei dormi cu zâmbetul pe buze și vei savura cu adevărat fiecare noapte. O pilotă de calitate contribuie din plin la calitatea somnului, permițându-ți să te simți protejat și răsfățat încă din momentul în care te învelești.

La Dormeo vei găsi pilote potrivite pentru orice anotimp și temperatură, inclusiv variante pe care le poți utiliza deopotrivă în sezonul rece și în cel cald. De asemenea, ai la dispoziție pilote realizate din diferite tipuri de materiale, sintetice sau naturale.

O pilotă groasă de iarnă îți va fi cel mai bun prieten în nopțile geroase, când te va proteja de frig, învăluindu-te într-o îmbrățișare confortabilă. Serile de vară nu te vor mai copleși cu arșița lor, pentru că învelit cu o pilotă subțire de la Dormeo vei simți răcoarea plăcută de care ai nevoie.

Poți alege un set de 4 pilote de grosimi diferite, care se vor adapta perfect fiecărui anotimp, astfel încât să ai mereu la îndemână varianta potrivită. Cauți o pilotă care să se adapteze oricărei temperaturi? Optează pentru o pilotă dublă, care este compusă din compusă din doua pilote cu grosimi diferite, pentru un somn odihnitor și o senzație de confort în orice sezon.