CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Toppere

Alege un topper pentru un plus de confort

Topperul potrivit îți poate oferi confort atunci când salteaua ta este prea tare sau adaugă fermitate unei saltele când ai nevoie de mai mult suport.

Sorteaza dupa Filtreaza dupa

18 Articol(e)

Inchide

18 Articol(e)

Inchide

Topper Dormeo - perfect pentru confortul și prospețimea patului tău

Un topper Dormeo este accesoriul perfect, dacă îți dorești să adaugi un plus de confort patului tău și să îți protejezi salteaua, astfel încât să o păstrezi curată și să îi prelungești durata de viață. Acesta este ușor de manevrat și fabricat din materiale de calitate superioară, fiind disponibil în diferite variante, în funcție de nevoile tale.

Poți alege un topper saltea cu spumă Orthocell, ce oferă suportul perfect și asigură totodată respirabilitatea și igiena. Vei găsi la Dormeo toppere cu tratament CleanEffect, soluția ideală pentru a păstra prospețimea saltelei și a preveni iritațiile și alergiile, prin eliminarea bacteriilor, a acarienilor și a mirosurilor neplăcute.

Poți folosi topperele atât pentru saltele, cât și pentru canapele, obținând astfel mai mult confort și o poziție mai bună de odihnă. Un topper canapea este varianta perfectă mai ales atunci când îți folosești des canapeaua pentru a dormi sau ai invitați și vrei să le oferi un loc plăcut de odihnă. Asigură-ți confortul și prospețimea de care ai nevoie cu topperele Dormeo.