CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Saltele

ÎNLOCUIEȘTE-ȚI SALTEAUA

LIVRARE GRATUITĂ + CADOU - Set lenjerie la alegere în coș! Saltelele mai mici sau egale cu 140x200 cm au CADOU lenjerie single, iar saltelele mai mari sau egale cu 150x190 cm au CADOU lenjerie double.

Sorteaza dupa Filtreaza dupa

16 Articol(e)

Inchide

16 Articol(e)

Inchide

Saltele Dormeo - garanția somnului sănătos

Salteaua pe care dormi este esențială pentru sănătatea și starea ta de bine. Știm cât de important este să ai un somn odihnitor și să te trezești fără dureri de gât sau de spate, așa că îți punem la dispoziție o gamă variată de saltele Dormeo, toate create cu grijă pentru nevoile corpului tău.

Vei găsi saltele de pat potrivite pentru orice dimensiune și greutate, care se adaptează stilului tău de somn și îți permit să reglezi nivelul de fermitate. Saltele din gama Dormeo sunt ideale pentru toate pozițiile de somn, oferă suport coloanei vertebrale și sunt perfecte inclusiv pentru persoanele care suferă de astm sau de alergii.

Dacă îți dorești o variantă foarte rezistentă, inovatoarele saltele cu arcuri de spumă îți asigură 3 nivele de reglare, pentru un confort sporit și un suport dinamic. Ideale pentru un somn relaxant, din care te vei trezi plin de energie, variantele de saltele ortopedice sunt create din fibre de bambus, aloe vera, argint și alte materiale naturale.

Una dintre cele mai cunoscute și căutate tipuri de saltea, salteaua din spumă cu memorie se adaptează la temperatura și forma corpului tău, oferindu-ți o odihnă desăvârșită și susținere excelentă pentru gât, umeri și spate.