Avram Iancu
Traversarea înot a Mării Negre

Respira, lupta, invinge. Si tu poti fi erou.

Eroii sunt oameni ca voi, ca noi, care înfruntă zi de zi provocările si îndrăznesc să-și urmeze visurile.

 

Avram Iancu: tată, soț, bibliotecar și sportiv

Tată a trei fetite, soț și bibliotecar la biblioteca municipală din Petroșani, el găsește resurse zi de zi pentru a-și îndeplini marețele obiective. Este primul om din lume, care a parcurs, înotând, întregul curs al Dunării, de la izvoare la vărsarea în mare, fără costum de protecție și fără labe de înot.

De-a lungul timpului, a reușit sa se remarce prin diferite performanțe în diferite ramuri sportive. Lista succeselor este foarte lungă însă, cateva care ar trebui menționate sunt:

Karate Kyokushin - Bronz la Naţionalele României (seniori), Triatlonul Văii jiului – locul 2, Ciclism montan - Arsenal Park – locul 1, a realizat un maraton acvatic pe Dunăre (45km), a traversat lacul Snagov fără costum de protecție în 7 ore și 54 minute.

Pe 2 septembrie în Anul Centenarului, Avram Iancu a pornit în stabilirea unei premieri mondiale: Traversarea înot a Mării Negre, aproximativ 630km (Sulina – Istambul) în 40-50 de zile.

De ce o face? “Doresc ca de unde s-a terminat o poveste, să începem o alta pentru a reaminti românilor deznădăjduiți și pentru a arăta lumii întregi că ADN-ul românesc este puternic! Marele Jules Verne a murit! Iar Pilotul de pe Dunăre rămâne în fața unei bariere de netrecut, la gurile de vărsare ale Dunării în Marea cea Neagră.”

“Povestea trebuie să meargă mai departe!

Noi, cei vii, trebuie să ducem povestea mai departe. Noi avem obligația de a scrie povești de care copiii și nepoții noștri să fie mândri. Eu nu scriu poveștile cu stiloul ci cu brațele. Braț după braț, până la capăt! Înotam și marea! Nici chiar poveștile nu pot fi transpuse în realitate fără că ele să fie susținute.”

Urmărește-l pe Avram Iancu LIVE:

LocaToWeb - Real time GPS tracking

Timpul rămas până la FINISH

 

Zile

 

Ore

 

Minute

 

Secunde

“Urmează-ți visele!”

Vezi mai jos câteva din secretele lui Avram Iancu și cum ai putea ajunge si tu un EROU

Sfaturi cum sa devii un erou

Susține-l și tu pe Avram Iancu!

La Dormeo apreciem acei oameni care fac din lumea noastră un loc mai bun. Dormeo știe ca are nevoie de mai mulți eroi. Nu vorbim despre cei fctivi și nici despre cei care poartă măști sau pelerine și au superputeri.E nevoie de oameni care sunt curajoși și puternici și au ca scop să facă fapte bune.

Stai cu ochii pe parcursul lui Avram Iancu si pe pagina noastra de Facebook: Dormeo Romania. Ți-am pregătit periodic concursuri cu premii!

Arunca un ochi la produsele noastre Hero

Dormeo

Studio Moderna Romania,
Bd. Iuliu Maniu, Nr.7, Corp A, Et.4, Sector 6 - Bucuresti, Romania
Capital social 90.000 lei, J40/12581/2002, CUI RO 15065733, operator de date cu caracter personal 327

© Studio Moderna 2018