Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Cumpără orice produs de minim 49 de lei și poți câștiga 15 000 EURO!

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI „CASTIGA 15.000 EURO CU DORMEO"

Concursul este organizat si desfasurat de SC STUDIO MODERNA SA, o societate comerciala din Romania, cu sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei, nr. 319 L, cladirea Paris, corp A1, parter, sector 6 avand Codul Unic de inregistrare RO 15065733, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/12581/05.12.2002, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.
Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 12 august – 6 octombrie 2019.

Mecanismul concursului:

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin unui produs din gama Dormeo cu valoare de minimum 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate in formular sau trimit sms la numarul de telefon 1762 cu urmatoarele date: Dormeo, Nume si prenume, Numar bon fiscal. Costul sms-ului este: Orange prepaid 0,03 EUR+TVA, postpaid 0,05 EUR+TVA, alti operatori 0,05EUR+TVA/SMS. Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minimum un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Ai cumpărat un produs Dormeo de minim 49 lei din magazinele noastre sau magazinele partenere? Completeaza formularul de mai jos si poti câștiga 15 000 EURO!

* campuri obligatorii

Am citit si am inteles termenii si conditiile.