Cardul de fidelitate Club5*

Programul “Cardul de fidelitate Club5*” este un program de fidelitate creat si operat de catre Sc Studio Moderna SA, cu sediul in Bd. Iuliu Maniu nr. 7, Corp A, Etaj 4, Sector 6, Bucuresti, Romania, cod postal 061102, avand Codul Unic de inregistrare RO 15065733, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/12581/05.12.2002, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 327.

In cadrul Programului “Cardul de fidelitate Club5*” exista doua nivele, dupa cum urmeaza:

 1. nivelul Basic (pret 99 RON) – clienti care intra pentru prima data in acest program de fidelitate
 2. nivelul Gold(pret 99 RON) – clienti care indeplinesc 2 conditii:

a)    Minim 3 comenzi in ultimul an in cadrul companiei SC Studio Moderna;
b)    Vanzari totale in ultimul an de minim 1320 lei in cadrul companiei SC Studio Moderna SA.

In cadrul acestui program detinatorii de carduri de fidelitate Club5*, indiferent de nivel, beneficiaza de:

 • reduceri periodice la produsele din oferta programului “Cardul de fidelitate Club5*”;
 • Discounturi exclusive;
 • Oferte speciale in perioade stabilite de S.C. Studio Moderna SA;
 • Cadouri surpriza in perioade stabilite de S.C. Studio Moderna SA;
 • Cataloage cu produse special alese cu reduceri de pana la 70%;
 • Participare automata la extrageri cu premii in perioade stabilite de S.C. Studio Moderna SA;
 • Prioritate la oferte speciale si produse noi;
 • Numar de telefon dedicat membrilor clubului pentru informatii si comenzi;
 • Card valabil si pentru membrii familiei;

Carnet de economii pregatit special pentru membrii Club 5 ce contine urmatorele cupoane:

 1. Cupoane valorice de 20 lei, in perioade stabilite de S.C. Studio Moderna SA. Cupoanele pot fi folosite la o comanda mai mare de 300 RON – nu se cumuleaza cu alte oferte sau cupoane existente;
 2. Discount personal de 5% la produsele cu pret intreg si care nu beneficiaza de alta oferta/discount;
 3. Taxa de transport gratuita o data pe an la o singura comanda;
 4. Un produs cadou la comenzi de peste 450 Lei, cadou stabilit de S.C. Studio Moderna SA;
 5. Oferte speciale din partea partenerilor externi in perioade stabilite de S.C. Studio Moderna SA.
 •  Termen prelungit de testare returnare de 30 de zile la produsele comandate – doar membri Gold Club5*;

 I Inscrierea in program

 1. Poate fi membru al programului “Cardul de fidelitate Club5*” orice client care comanda produse comercializate de SC Studio Moderna SA. Poate fi membru orice persoana fizica care are domiciliul stabil in Romania, a implinit 18 ani cel mai tarziu in ziua inscrierii si care accepta conditiile cuprinse in prezentul Regulament.
 2. Persoanele juridice nu pot participa la programul Cardul de fidelitate Club5*.
 3. In cazul in care clientul se inscrie pentru prima data in clubul de fidelitate Club5* trebuie sa achite o taxa de emitere si activare card de 99 lei.
 4. In cazul in care clientul este deja membru Club5* si urmeaza sa ii expire cardul, reinnoirea de card se va face cu plata unei taxe de emitere si reactivare de 69 lei.
 5. In cazul in care clientul este deja membru Club5* si se reinscrie dupa perioada de valabilitate a cardului de 12 luni, activarea cardului se va face cu plata unei taxe de emitere si reactivare de 99 lei.

SC Studio Moderna SA va informa participantii despre noile promotii, cataloage si oferte prin posta, e-mail, telefonic sau prin afisare in magazinele Top-Shop.

II Utilizarea cardurilor

!!! Cardul Club5* nu este un instrument de plata. 

 1. Fiecare participant are dreptul sa utilizeze un singur card Club5*.
 2. Cardul Club5* este emis de SC Studio Moderna SA si poate fi utilizat doar pe teritoriul Romaniei.
 3. Fiecare card Club5* va fi personalizat cu numele beneficiarului si cu codul unic de card al acestuia.
 4. Fiecare beneficiar de card Club5*,in momentul comenzii, trebuie sa transmita S.C. Studio Moderna SA numele si codul care se regasesc inscriptionate pe card pentru a putea beneficia de ofertele din programul de fidelitate Club5*.
 5. Cardul Club5* poate fi folosit la cumpararea produselor atat telefonic, cat si comandand pe site-urile S.C. Studio Moderna S.R.L. sau in magazinele Top-Shop si Dormeo.
 6. Cardul Club5* poate fi folosit si de rudele posesorului de card, acestea fiind obligate sa faca comanda pe numele posesorului si sa prezinte/transmita codul cardului agentului care preia comanda.
 7. Cardul Club5* va fi folosit pentru atestarea calitatii de membru si implicit pentru obtinerea beneficiilor din cadrul programului de fidelitate Club5*

III Carduri pierdute, furate, deteriorate

 1. Daca un card s-a pierdut sau a fost furat trebuie anuntat imediat la unul din magazinele Top-Shop sau la numerele de telefon afisate pe site-ul Top-Shop.
  Odata cu instiintarea se vor comunica numele, adresa si celelalte date de identificare ale posesorului de card, conform celor mentionate in momentul inscrierii in cadrul programului de fidelitate Club5*.

SC Studio Moderna SA poate lua masuri de blocare si de inlocuire a cardului exclusiv dupa ce a fost anuntat si acesta va fi blocat la utilizare in termen de maxim 72 ore.

  

IV Incetarea programului

 1. Cardul de fidelitate Club5* este valabil 1 (un) an de zile de la data achizitionarii

V Prevederi generale

 1. Participantii pot renunta oricand la calitatea de membru prin informare in scris sau telefonic transmisa catre SC Studio Moderna SA.
 2. SC Studio Moderna SA nu va fi responsabila pentru orice pierdere, intarziere a documentelor, datelor, materialelor trimise prin posta, e-mail, fax, SMS.
 3. Pe durata apartenentei la programul de fidelitate Club5*, cat si dupa incetarea apartenentei, membrii au urmatoarele drepturi:
  • De a obtine de la operatorul S.C. Studio Moderna SA , la cerere in în mod gratuit orice informatie legata de beneficiile Cardului Club5*
  • De a obtine de la operatorul S.C. Studio Moderna SA, la cerere în mod gratuit urmatoarele:
 1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 2. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu prelucrate de catre operator.
  • Solicitantul poate cere daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea. Pentru orice nelamuriri participantii pot transmite solicitari la adresa Bd.Iuliu Maniu, Nr.7, Corp A, Et.4, Sect.6, Bucuresti;
  • Solicitantul are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care il privesc sa faca obiectul unei prelucrari;
  • Solicitantul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
  • Solicitantul are dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.
 1. Solicitantul este de acord ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail) sa fie prelucrate de S.C. Studio Moderna SA. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Solicitantul este, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai SC Studio Moderna SA din Romania si din alte tari membre ale Uniunii Europene (Slovenia). Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.
 2. Regulamentul Cardului de fidelitate Club5* va fi prezent in orice magazin Top-Shop si pe site-ul www.top-shop.ro. sau www.club5.ro, incepand cu data 15.07.2013.
 3. SC Studio Moderna SA isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa prezentarea acestor modificari pe site-urile mentionate mai sus.

S.C Studio Moderna SA
Director General,
Zoltan Pilecki