dormeo
dormeo

Căutam eroi!

Eroii noștri trăiesc în jurul nostru. Trebuie doar să îi recunoaștem.

#everydayheroes

Distribuie povestea Eroului tău

Your name

Your name

Your Email

Your Email

Your Hero's name

Your Hero's name

IMPORTANT: Vă recomandam să citiți Termenii si condițiile concursului “Câștigă seturi Hero pentru tine și eroul tău” pe care le puteți găsi in randurile de mai jos. În cazul în care nu sunt îndeplinite condițiile privind Legea 677/2001 (Orice prelucrare de date cu caracter personal poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare) și a regulamentului, postarea nu va fi luată in considerare.

Cine sunt eroii de zi cu zi?

Suntem siguri că ați întâlnit deja cel puțin un erou în viața voastră. Eroii reali sunt oameni obișnuiți care au curajul și puterea de a-și urma mereu visele. Ei sunt oameni care își sacrifică preocupările personale pentru un bine mai bun. Oamenii care ne susțin și ne ajută în timp ce ne inspiră prin generozitatea, curajul și bunătatea lor.

La Dormeo apreciem acei oameni care fac din lumea noastră un loc mai bun. Dar chiar și eroii nu pot fi la fel de puternici și de succes fără a avea un somn bun. Și acesta este adevăratul motiv pentru care am realizat o colecție unică: HERO. Nu am vrut doar să asigurăm un somn bun, ci un super somn! Deoarece dincolo de modestie, am vrut, de asemenea, să contribuim la comunitatea eroului nostru - la urma urmei, când dormi ca un erou, poți să cucerești lumea, să-ți faci față provocărilor și să-ți trăiești visele..

Dormeo

Studio Moderna Romania,
Bd. Iuliu Maniu, Nr.7, Corp A, Et.4, Sector 6 - Bucuresti, Romania
Capital social 90.000 lei, J40/12581/2002, CUI RO 15065733, operator de date cu caracter personal 327

© Studio Moderna 2017