CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Dimineata va simtiti fara energia necesara zilei ce abia a inceput?

Raspunsul consta in somnul de calitate! Somnul este o componenta a vietii si, la fel ca si respiratia si alimentatia, este esential pentru mentinerea sanatatii.

Raspunsul consta in somnul de calitate! Somnul este o componenta a vietii si, la fel ca si respiratia si alimentatia, este esential pentru mentinerea sanatatii. Sanatatea noastra fizica si mentala depinde de nivelul zilnic de stres si de cantitatea odihnei de calitate. Pentru a mentine functionarea normala a organismului, trebuie sa ii permitem sa isi revina.

In general ne stricam intreaga zi daca nu dormim suficient, toate sarcinile par prea dificile, ne simtim greoi si deseori ne descarcam pe persoanele din jur pentru starea noastra de spirit proasta.
Care este motivul pentru care somnul este atat de important?

  • in timpul somnului, se secreta un hormon de crestere, care este esential pentru functionarea normala a sistemului nostru imunitar,
  • pentru repararea tesutului muscular,
  • pentru mentinerea functionarii normale a sistemului nervos,
  • creierul, de asemenea, se reface cand ne odihnim si foloseste acest interval pentru stocarea, prelucrarea si arhivarea amintirilor, acumuland energie in timpul somnului.

In consecinta, un somn de calitate este esential pentru randamentul la serviciu, pentru sanatate si starea generala buna. Daca nu dormiti bine, puteti chiar sa contractati boli.

Din cauza privarii de somn, puteti fi permanent obosit si iritat
Insomnia si tulburarile legate de somn afecteaza randamentul si capacitatea fizica si mentala. Sunteti pe deplin constienti de consecintele noptilor fara somn: oboseala, iritabilitate, incapacitate de a va concentra si chiar agresivitate. Acestea sunt insotite de efecte fizice: dureri de cap, gat, coloana si de alta natura. Chiar si aspectul exterior al unor persoane are de suferit din cauza privarii de somn, acestea fiind afectate de probleme ale pielii, riduri, etc.
Toate acestea afecteaza activitatile zilnice si calitatea vietii. In consecinta, daca doriti sa beneficiati de energie pozitiva si de un aspect sanatos, trebuie sa va asigurati un somn netulburat.

Cum puteti beneficia de energie pozitiva cu ajutorul unei saltele Dormeo?
Saltele noastre sunt concepute pentru calmarea durerilor musculare, alinierea corecta a coloanei si asigurarea confortului maxim. Cu o saltea confortabila, ce se adapteaza necesitatilor dumneavoastra, adormiti usor si repede, iar somnul este mai adanc si lung. Toate acestea sunt asigurate de saltelele Dormeo de calitate superioara, concepute cu o serie de avantaje:

1. Toate saltelele Dormeo sunt anatomice si ortopedice
Saltelele Dormeo sunt deosebit de confortabile si se potrivesc necesitatilor persoanelor moderne. Miezurile saltelelor sunt realizate din materiale de calitate superioara, ce se adapteaza in intregime corpului dumneavoastra, astfel ca nu exista suprafete dure ce exercita presiune asupra corpului in timpul somnului. Saltelele favorizeaza alinierea corecta a corpului, prin urmare, previn durerile de spate, gat si solduri.
Toate saltelele Dormeo poarta o eticheta ce indica nivelul lor ortopedic si anatomic, astfel incat puteti alege salteaua cea mai potrivita pentru necesitatile dumneavoastra.

2. Saltelele sunt protejate contra acarienilor, bacteriilor si ciupercilor
Saltelele Dormeo va protejeaza impotriva acarienilor, bacteriilor si ciupercilor, deoarece toate husele sunt supuse tratarii. Aceasta este o procedura recunoscuta la nivel international pentru protejarea tesaturilor contra acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Pentru o protectie suplimentara contra acarienilor, bacteriilor si ciupercilor, am prevazut inca un strat de umplutura siliconica hipoalergenica pentru cele mai multe dintre saltelele noastre, sub partea de sus a husei. In consecinta, saltelele sunt recomandate in mod deosebit astmaticilor si tuturor celor care sufera din cauza alergiilor.

3. Tratamentul Resistat® previne acumularea electricitatii statice
Deseori oamenii se rasucesc in pat cand dorm, aranjandu-si pernele si paturile. Aceasta miscare in contact cu materialul duce de cele mai multe ori la aparitia electricitatii statice, care afecteaza negativ sanatatea. Electricitatea statica se vede sub forma scanteilor, care sunt dureroase si neplacute.
Cele mai multe huse pentru saltelele Dormeo sunt, asadar, imbogatite cu fibre de carbon (Resistat®), ce favorizeaza descarcarea electricitatii statice. Prin urmare, nu mai aveti parte de suprize neplacute in timpul somnului. In plus, Resistat® va protejeaza si contra prafului si acarienilor.

4. Saltelele Dormeo permit circularea aerului
O buna aerisire constituie baza unui somn bun si a unei perioade lungi de utilizare a saltelelor. Diversele materiale folosite pentru productia saltelelor Dormeo sunt extrem de aerisite si favorizeaza circularea aerului. Ecocell®, Talalay, Ultralatex etc. au structuri celulare unice, ce permit trecerea aerului, eliminand astfel umiditatea in exces. Astfel, salteaua dumneavoastra este uscata, permitandu-va sa va asezati pe o saltea proaspata seara de seara. Utilizarea unei somiere cu lamele este necesara pentru ca salteaua sa aiba capacitate maxima de circulare a aerului, aceasta asigurand o buna aerisire a saltelei si indepartarea umiditatii eliminate in timpul somnului.

5. Tehnologie si materiale avansate
Saltelele noastre sunt realizate din materiale avansate din punct de vedere tehnologic si materiale ecologice, potrivite pentru reciclare.

Asigurati-va ca va bucurati pe deplin de energie si entuziasm
Un somn bun este o conditie esentiala pentru a beneficia de energie pozitiva in viata. Nu puteti controla factori precum volum de munca, stres si alte dificultati, insa puteti sa va asigurati ca mediul in care dormiti este extrem de placut, relaxant si linistitor. Alegeti-va nivelul de confort si aveti grija de starea, sanatatea si energia dumneavoastra – dati click aici pentru a va alege Salteaua Dormeo!