CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Cum sa va ingrijiti salteaua?

La fel ca apartamentul, masina si imbracamintea noastra, salteaua are nevoie, de asemenea, de intretinere speciala. Daca o dati uitarii si nu ii acordati atentia necesara, aceasta isi poate pierde cu usurinta calitatile. Prin urmare, care este cea mai buna metoda de ingrijire si intretinere a saltelei dumneavoastra?

La fel ca apartamentul, masina si imbracamintea noastra

La fel ca apartamentul, masina si imbracamintea noastra, salteaua are nevoie, de asemenea, de intretinere speciala. Daca o dati uitarii si nu ii acordati atentia necesara, aceasta isi poate pierde cu usurinta calitatile. Prin urmare, care este cea mai buna metoda de ingrijire si intretinere a saltelei dumneavoastra?

Cititi aceste 9 instructiuni privind ingrijirea saltelei.

1. Cititi cu atentie instructiunile producatorului inainte de utilizare

Daca respectati instructiunile si recomandarile producatorului, va asigurati ca va ingrijiti in modul cel mai adecvat de salteaua dumneavoastra si ca veti dormi confortabil ani la rand.

2. Asigurati-va ca somiera si salteaua sunt instalate corect

Asigurati-va ca salteaua si somiera sunt instalate corect. Montarea inadecvata a acestora poate duce la deteriorarea saltelei. Daca sunteti ingrijorati ca nu stiti sa montati salteaua si somiera in mod corespunzator, apelati la ajutorul consultantilor nostri.

3. Nu indepartati eticheta

Informatiile mentionate pe eticheta se pot dovedi extrem de utile. Eticheta este folosita pentru identificarea caracteristicilor saltelei dumneavoastra necesare aplicarii garantiei, asadar, nu o indepartati.

4. Utilizati o husa de protectie a saltelei

O husa de calitate superioara, ce se poate spala, folosita pentru protectia saltelei constituie o metoda foarte buna de asigurare a igienei si de prelungire a perioadei de utilizare a saltelei. Husa de protectie a saltelei impiedica acumularea si dezvoltarea mizeriei, alergenilor si umiditatii. Va recomandam o husa de protectie a saltelei Dormeo: sunt disponibile versiunile din bumbac, impermeabile si hipoalergenice.

5. Rasuciti salteaua

Odata la un anumit interval, in special in primele 6 luni de utilizare, rasuciti salteaua pentru ca segmentul de rezemare a capului sa fie asezat in zona partii inferioare a patului. Dormeo va recomanda sa asezati periodic salteaua in pozitie verticala, pentru stabilirea optima a umpluturii.

6. Asigurati aerisirea adecvata a dormitorului si zonei din jurul saltelei

Se recomanda sa aerisiti dormitorul si salteaua in fiecare saptamana (preferabil in fiecare zi). Atunci cand aerisiti salteaua, scoateti lenjeria de pat. Astfel umezeala nu va ramane in saltea si veti impiedica formarea mirosurilor neplacute si chiar a mucegaiului.

7. Nu folositi substante lichide pentru curatarea saltelei

Tesatura saltelei poate fi deteriorata in urma folosirii substantelor de curatare sau calcarii. Acelasi lucru se aplica in cazul substantelor chimice dure. Cel mai bine este sa curatati regulat salteaua prin aspirare cu ajutorul unui aspirator obisnuit (clasic, cu cel cu apa).

8. Salteaua nu este o plasa elastica

Nu permiteti copiilor sa sara pe saltea. Desi saltelele Dormeo sunt confectionate din materiale durabile, acestea pot fi deteriorate in cazul in care copiii sar si se joaca, iar lamelele somierei se pot rupe.

9. Nu indoiti sau pliati salteaua

Nu indoiti sau pliati salteaua atunci cand doriti sa o transportati sau sa o curatati, deoarece acest lucru poate provoca deteriorari serioase. Mai mult, nu va asezati pe marginea patului, ci in mijloc.