CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Furnizor Oficial al Casei Regale

Studio Moderna este, începând din decembrie 2015, furnizor oficial al Casei Regale, pentru saltelele Dormeo. Reconfirmând calitatea produselor distribuite sub această marcă, în 2021, acest statut a fost prelungit pentru încă 3 ani.

Dormeo primeste statutul oficial de Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Certificatul de furnizor a fost înmânat în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Palatul Elisabeta, de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Române. Casa Regala a României oferă statutul de Furnizor ca semn de recunoaștere și de apreciere a calității deosebite a produselor Dormeo. Dormeo rămâne expertul european în materie de somn ce a transformat în ultimii aproape 20 de ani felul în care milioane de oameni își petrec orele de somn și odihnă.

O saltea pentru fiecare stil de somn

Portofoliul de produse Dormeo se dezvoltă și se îmbunătățește de la un an la altul cu cele mai noi și mai inovatoare tehnologii. Producem în Europa game complexe de saltele, perne de toate tipurile, pilote și paturi potrivite pentru toate sezoanele, toppere pentru canapele și alte suprafete incomode, lenjerii de pat pentru toate gusturile și multe alte produse care să te facă să te simți confortabil și relaxat la tine acasă.

Folosim cea mai avansata tehnologie si cele mai bune materiale pentru cel mai bun somn.

Saltele Dormeo - garanția somnului sănătos

Suntem onorați de acest statut și apreciere și vă invităm să vă bucurați de calitatea produselor Dormeo și să fiți la curent cu noutățile noastre!

Detalii aici