Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Gama de saltele Dormeo Air+

Cand va ganditi la faptul ca veti petrece 3 din urmatorii 10 ani pe o saltea, este logic sa investiti in cel mai bun mediu de somn posibil. Vreti  sa va asigurati ca va petreceti timpul pe o saltea care este sigura pentru corpul dumneavoastra si este confortabila pentru dormit. 

La Dormeo, exact pe acest lucru ne-am bazat, am imbunatatit linia de lux Air+ care promoveaza sanatatea si faciliteaza somnul de calitate. Pana la urma, un somn bun si linistit, este exact ceea ce vrei sa ai, nu?

 

Zonele imbunatatesc suprafata de dormit

Am imbunatatit experienta de dormit pentru diferite tipuri de somn, de aceea am stabilit crearea unei saltele cu mai multe zone. Scopul este de a oferi sprijin ferm exact acolo unde este necesar, si contur moale acolo unde aveti nevoie cel mai mult. Asta inseamna ca linia Air+ are diferite niveluri de sprijin care ajuta la imbunatatirea alinierii natural a coloanei vertebrale de care aveti nevoie in toate pozitiile de dormit.

 

Saltelele la care alte saltele viseaza

Durabiliatea confortului exceptional corespunde tehnologiei avansate din aceasta saltea de inalta calitate, cu straturi multiple care functioneaza pe structura naturala a corpului. Cu arcurile impachetate Octaspring®, am reusit sa combinam cele mai bune tehnologii pentru a obtine o saltea de calitate superioara la care alte saltele viseaza. Designul unic Octaspring® cu 8 coloane de sustinere asigura aerisirea saltelei si adaptabilitate 3D functioanala. Rezultatetul acestor tehnologii este suportul superior al saltelei de fermitate perfecta, impreuna cu senzatia de usurare a greutatii, senzatie asemanatoare cu cea a unui roller coaster care coboara.

 

Tehnologia Octaspring - s-a dovedit ca ofera un somn odihnitor

Tehnologia Octapring, cea mai buna si patentata tehnologie de calitate - designul de fagure a fost vazut de catre experti ca un ideal pentru saltele ergonomice, deoarece ofera un suport personalizat miscarii naturale a corpului cu presiune mai mica si confort mai mare. Fluxul sau de aer permite o aerisire de 8 ori mai mare decat alte blocuri de spuma si previne transpiratia din timpul noptii. Dar pe langa aceste caracteristici, exista si ate beneficii pe care tehnologia Octaspring® le are, pe langa nevoile de baza necesare pentru somn. Una din caracteristicile tehnologiei Octaspring, este aceea ca, elimina transferul de miscare, deci partenerul de somn nu va fi deranjat. Pana la urma – nu doar tu nu vei fi obosit - salteua ta Octaspring® de asemenea.

 

Dormind pe ca pe un norisor

Saltelele Air+ sunt alcatuite dintr-un numar de straturi, fiecare avand un scop specific, motiv pentru care asigura confortul si suportul perfect. Aceasta constructie realizata din spuma avansata si arcuri impachetate poate fi gasita exclusiv in noile saltele Air+, cele mai bune saltele Dormeo. Saltelele Air+ va ofera confort superior, suport ergonomic, inaltime premium de clasa superioara si durabilitate maxima. Combinand suportul personalizat al tehnologiei Octaspring® cu confortul spotan al spumei cu memorie, saltelele Dormeo Air+ sunt proiectate stiintific pentru a va oferi un somn perfect si pentru a pune calitatea Dormeo la un nivel superior. Avand in vedere nivelurile optime de fermitate, suport, confort, aerisire si bineinteles inaltime – le-am pus pe toate intr-o singura saltea, facand-o cea mai buna pe care ati dormit vreodata.