Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Cele mai de succes tehnici pentru trezitul de dimineata

Cele mai de succes tehnici pentru trezitul de dimineata

Cea mai bună tehnică pentru trezitul de dimneata este sa va treziti. Să sariti din pat cu entuziasm și să vă intindeti brațele ca și cum ați spune: "Da! Sunt in viata! Sau nu. Poate că sună prea mult pentru dimineața, dar dacă vă gândiți la acest lucru, va deveni mai ușor cu timpul. În afară de această metodă, avem si alte tehnici de trezire rapidă.

 

Weekend-urile nu sunt pentru dormit

Încearcă să te trezesti mai devreme în week-end, pentru că dacă ti se face somn în curând, poți să tragi un pui de somn. În primul rând, de ce ați dori să deveniți o "persoană care se trezeste devreme" - este într-adevăr dorința voastră interioară, sau de fapt nu știți? Pentru că dacă doar vă setați acest gand și de fapt nu doriți să vă ridicați devreme, veți reusi cu greu acest lucru. Dar dacă vrei cu adevărat să te ridici, și apreciezi timpul pe care îl ai în loc să dormi, iti garantăm că există o cale și poți să te trezesti mai devreme zi de zi.

 

Cel mai evident mod- este sa te culci devreme

Cea mai bună metodă de a schimba timpul în care vă treziți este să o faceți treptat - cu 10-15 minute mai devreme timp de 2-4 zile, până când vă obisnuiti și apoi repetați. Dar a deveni o persoană care se trezeste de dimineață este aproape imposibilă fără să te culci mai devreme. Pentru mulți dintre cei care se culca tarziu, adormirea la o oră mai devreme este mult mai ușor de zis decât de făcut. Mai degrabă decât să săriți în pat cu trei ore mai devreme, ajustați timpul de culcare cu intervale mai mici. Deci, dacă dormiți la miezul nopții, petreceți câteva nopți încercând să adormiți la ora 11:45, apoi treceți la ora 11:30 și așa mai departe. Setarea orei de somn mai devreme, se face treptat fara ca corpul sa simta o schimbare drastica, acest lucru se poate transforma intr-un obicei.

 

Inchideti toate dispozitivele electronice

Inchideti televizorul, telefonul si orice alt dispozitiv electronic cu una sau doua ore inainte de momentul in care vreti sa adormiti. Incercati sa respectati aceasta regula in fiecare zi. Va fi mai usor pe parcurs.

 

Minimizeaza angajamentele de seara

Încercați să nu fiți de acord cu fiecare plan de seară care vă vine în cale. Acest lucru este deosebit de important să țineți cont atunci când vă simțiți obosit sau observați că angajamentele sociale vă tin pana târziu. Încercați să vă limitați la unul sau două angajamente de seară pe săptămână și să vedeți dacă observați eventuale diferențe în ceea ce privește capacitatea dumneavoastră de a vă culca mai devreme.

 

 

Relaxati-va cu un ceai si o baie

Relaxați-vă cu o ceașcă de ceai din plante. Mătasea sau lavanda este întotdeauna o alegere bună. După un ceai, puteți face o baie.

 

Alegeti-va salteaua potrivita

Daca o saltea isi face treaba, ar trebui sa se formeze pe corpul dumneavostra si sa va ofere o buna sustinere. Dar daca va treziti in mijlocul noptii fara nici un motiv si cu dureri de spate poate este timpul sa va schimbati salteaua. A nu avea un somn bun pe o saltea este esential pentru calitatea sanatatii pe termen lung. Unii oameni preferă o saltea mai moale, în timp ce alții vor ceva mai ferm sau prefera o duritate medie.De asemenea, trebuie să luați în considerare dimensiunile saltelelor, materialele saltelei și diferitele tipuri de tehnologie folosite pentru fabricatie. Alegerea unei saltele nu trebuie să fie dificilă, ci este o decizie care ar trebui luată cu grijă și luată în considerare în mod corespunzător. Saltelele Air+ au o caracteristică specială – inaltime premium, ceea ce este deosebit de important pentru ca este mai usor sa va ridicatii și să va asezati fără a trebui să vă înclinați. Proiectat cu cea mai avansată tehnologie Octaspring® de îmbunătățire a somnului, saltelele Air + asigură, de asemenea, suportul ideal, ameliorează punctele de presiune și vă mențin răcoroa și confort toată noaptea. În plus, tehnologia Octaspring® în formă de fagure este construită din găuri, făcându-le incredibil de respirabile. Acest lucru permite un flux rece de aer prin saltea, făcându-l o opțiune preferată de mulți, in special, dacă sunteți o persoana care prefera racoarea. Nu vă veți trezi în mijlocul nopții, aruncându-vă hainele, ceea ce vă va aduce o stare de bine atunci cand conteaza cel mai mult. Și, mai mult, saltelele Air + vă ajută să obțineți cel mai bun somn de noapte,cand trebuie să vă treziti devreme, dar și cu mai multă energie.