CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Tehnologia avanseaza

Tehnologia avanseaza: materiale superioare inlocuiesc saltelele invechite ale saltelelor. Spre deosebire de saltelele traditionale, acarienii nu se dezvolta in saltelele confectionate din spuma sau latex.

Tehnologia avanseaza

Tehnologia avanseaza: materiale superioare inlocuiesc saltelele invechite ale saltelelor

In cazul unei saltele traditionale, unde arcurile sustin doar in anumite puncte, corpul nu se poate relaxa asa cum se intampla in cazul saltelelor confectionate dintr-o varietate de tipuri de spuma. Spre deosebire de cele cu arcuri, aceste saltele superioare din punct de vedere tehnologic se pot adapta pentru a sustine fiecare parte a corpului. Asadar, acestea va permit sa va bucurati de un somn lung si adanc, fara sa va mai rasuciti si sa va schimbati pozitia.

Este important sa va protejati contra acarienilor

Salteaua traditionala este un mediu extrem de propice dezvoltarii coloniilor de acarieni, care se hranesc cu fragmente din pielea umana si constituie cauza principala a alergiilor si problemelor de respiratie.Cercetarile au indicat ca o saltea obisnuita, cu o vechime de doi ani, contine aproximativ doua milioane de acarieni morti si vii, ce formeaza un nor invizibil de praf de fiecare data cand va intoarceti. Spre deosebire de saltelele traditionale, acarienii nu se dezvolta in saltelele confectionate din spuma.