CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Bufnițe expresive Hoo-Hoo 3în1

100 100 9
SKU: 99-1000177824
Photo
Video

Bufnițele expresive Dormeo Hoo-Hoo sunt un cadou 3în1 pentru oricine, tânăr sau bătrân, care nu se teme să-și exprime sentimentele. Fiecare bufniță poate fi folosită ca jucărie, pernă moale și pătură catifelată. Cu acest set te bucuri oricând de o îmbrățișare caldă. Păturica are o dimensiune de 130x180 cm. Bufnițele Dully-Hoo și Yuppi-Hoo au un prosop cu dimensiunea de 75x130 cm în interior.  Alege una dintre cele 6 expresii!

Bufnițe expresive Hoo-Hoo 3în1
99,00 LEI
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Descriere scurta

Bufnițele expresive Dormeo Hoo-Hoo sunt un cadou 3în1 pentru oricine, tânăr sau bătrân, care nu se teme să-și exprime sentimentele. Fiecare bufniță poate fi folosită ca jucărie, pernă moale și pătură catifelată. Cu acest set te bucuri oricând de o îmbrățișare caldă. Păturica are o dimensiune de 130x180 cm. Bufnițele Dully-Hoo și Yuppi-Hoo au un prosop cu dimensiunea de 75x130 cm în interior.  Alege una dintre cele 6 expresii!

Afla mai multe
Detalii despre produs

O bufniță pentru fiecare stare de spirit

O bufniță înțeleaptă știe că este important să ai grijă atât de emoțiile tale, cât și de cele ale oamenilor din jurul tău, pentru a te bucura de o viață fericită și împlinită. Îți poți exprima sentimentele cu ajutorul Setul 3în1 Bufnițe Expresive Dormeo - jucărie, pătură și pernă. Un plus de confort, indiferent unde te afli!

Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl Dormeo Emotion Owl

Set practic 3în1

Fiecare bufniță poate fi utilizată în 3 moduri diferite - partenerul ideal atunci când vrei să călătorești! Bufnița este:

 • O jucărie încântătoare și un prieten iubitor. 
 • O pernă pentru momentele în care vrei să dormi sau ai nevoie de plus de confort în mașină sau la picnic. 
 • O păturică moale și catifelată, care se simte grozav la atingere și ține de cald. Ideală pentru a fi folosită oriunde dorești să ai cu cu tine confortul propriei case!

Păturica are o dimensiune de 130x180 cm, în timp ce prospul are o dimensiune de 75x130 cm. Fiecare bufniță are o înălțime de 33 cm. Sunt lavabile în mașina de spălat, pentru mulți ani de utilizare!

Dormeo Emotion Owl

Explorezi diferite sentimente cu un prieten

Pe măsură ce un copil învață mai multe despre mediul în care trăiește, acesta are nevoie să-și înțeleagă mai bine emoțiile și să învețe cum să le facă față cu succes. Bufnițele Expresive Dormeo îi oferă șansa de a expora lumea emoțiilor într-un mod sigur și distractiv. Fă-i cunoștință cu noii lui prieteni, Bufnițele Expresive Dormeo Hoo-Hoo.

 • Dormeo Emotion Owl

  Bufnița Shoo-Shoo

  Bufnița Shoo-Shoo este o bufniță foarte curajoasă. Te va ajuta să-ți depășești toate fricile și este în mod speial curajoasă atunci când ai coșmaruri - aceasta va zice »boo« și va alunga coșmarul.

  Shoo-Shoo te va proteja, iar tu te vei simți în siguranță.

 • Dormeo Emotion Owl

  Yuu-Huu

  Yuu-Huu este bufnița fericită. Ea vede binele în orice, iar pozitivitatea ei se va lipi și de tine! Iuu-Huu îți va aminti să vezi binele în tot ceea ce te înconjoară. A fost astăzi o zi însorită? Yuu huu! Ai fost lăudat la grădiniță? Yuu huu! Ai zâmbit astăzi de cel puțin 5 ori? Yuuhuu, bine pentru tine!

  Atunci când închizi ochii Yuu-Huu te va ajuta să vezi că lumea este plină de lucruri și momente pentru care merită să fii fericit.

 • Dormeo Emotion Owl

  Loony-Coo

  Loony-Coo este bufnița care este întodeauna pregătită să înceapă distracția. Ea se va asigura că ai un somn cu vise plăcute. Te va invita în tărâmul viselor amuzante, astfel încât să nu-ți pierzi niciodată imaginația și să te trezești cu un zâmbet pe față. Loony-Coo , visele amuzante sunt aici pentru tine!

  Loony-Coo îți va aminti că nu trebuie să pierzi niciodată, nici măcar o scânteie de nebunie copilărească și că viața ar trebui să conțină întotdeauna puțină nebunie Loony-Coo !

 • Dormeo Emotion Owl

  Blu-Blu

  Blu-Blu te va învăța că există momente când suntem puțin triști și că acest sentiment este perfect OK. Spune-i lui Blu-Blu ce anume te-a făcut să fii trist în ziua aceasta, în mod sigur acest prieten știe că trebuie să vorbești despre această emoție puternică și astfel, spunându-ți of-ul te va ajuta. Apoi, îți va oferi cele mai catifelate îmbrățișări și vei ști că toate momentele triste vor trece într-un final.

 • Dormeo Emotion Owl

  Love-You

  Love-You știe că nu există un sentiment mai frumos decât cel de iubire și de care nu te poți sătura. Te va învăța că e important să primești iubire la fel de mult pe cât poți să oferi.

  Love-You se va asigura că ești mereu iubit.

 • Dormeo Emotion Owl

  GRU-GRU

  Gru-Gru te învață că e bine să fii nervos uneori. Nu trebuie să-ți ascunzi emoțiile, așa că data viitoare când ceva te supără, poți să-i spui lui Gru-Gru totul despre asta. Ia-l în brațele tale și scoate sunetul»grrrrr« până când vă simțiți mai bine.

  Gru-Gru te va ajuta să-ți exprimi furia într-un mod sănătos.

Beneficiile multiple ale sănătății emoționale

Studiile de știință arată că sănătatea emoțională te poate ajuta să trăiești o viață mai fericită și mai împlinită. Persoanele care știu să-și gestioneze atât propriile emoții, cât și pe cele ale celor din jur, dețin:

 • Relații mai sănătoase și mai stabile.
 • Mai multă încredere de sine și sentimente constructive față de propria persoană.
 • Rezultate mai bune la școală sau la job.
 • Mai puține probleme de comportament.
 • O mai bună atenție și concentrare.
Dormeo Emotion Owl

Efectele Culorilor asupra Copiilor

Culorile afectează funcțiile corporale, mintea și emoțiile cu energia produsă de lumină. Studiile demonstrează beneficiile culorilor asupra dezvoltării creierului, creativității, productivității și învățăriiEfectele culorii pot fi variate: provocând emoție, calmitate, oferă inspirație, creșterea anxietății sau a tensiunii sau liniște. Aceste efecte pot fi observate mai ușor la copii, deoarece conexiunile creierului nu sunt complete la un copil de până la 5 sau 6 ani.

Vezi mai jos la ce efecte te poți aștepta dacă micuțul tău este înconjurat de culorile Bufnițelor Expresive HOO-HOO Dormeo.

Dormeo Emotion Owl

GALBEN este cea mai veselă culoare. Reprezintă înțelepciunea și bunătatea, radiază căldură, bucurie, entuziasm, distracție și inspirație. Galbenul este o culoare relativ mai deschisă și ca atare are un efect răcoritor.

Datorită faptului că această culoare contribuie la memorie, motivație și atenție este potrivită pentru camera copilului. Totuși, utilizarea intensă a acesteia poate cauza tensiune și furie.

Dormeo Emotion Owl

ROZ contribuie fizic într-un mod pozitiv. Este relaxantă și caldă cu un efect puternic liniștitor. Psihologic, aceasta este o culoare puternică. Reprezintă continuitatea ființelor vii, precum și feminitatea.

Încearcă să nu folosești prea mult roz deoarece poate fi obositoare și apăsătoare. În camerele copiilor timizi și introvertiți, acest lucru poate duce ulterior la o retragere. Cu toate acestea, în tonuri mai mici, oferă căldură și pace

Dormeo Emotion Owl

ALBASTRU are o natură rece și reconfortantă și poate fi utilizat confortabil la copiii activi și vibranți datorită efectului său calmant: reduce temperatura corpului, tensiunea arterială și ritmul pulsului, evocă sentimente de mulțumire, spațiu și confort.

Este puternic recomandat în camerele de copii, în special în creșă, utilizarea culorii albastre ajută la adormirea ușoară a bebelușului.

Dormeo Emotion Owl

GRI Pur este singura culoare care nu are proprietăți psihologice directe. Este o culoare rece, neutră și echilibrată, dar fără emoție și plină de capricii - asociată de obicei cu semnificații plictisitoare, murdare și învechite, precum și formale, conservatoare și sofisticate.

Fiind atât imobilă cât și impasibilă, culoarea gri este solidă și stabilă, creând un sentiment de calm și de ușurare într-o lume haotică. Este o culoare atemporală și practică.

Dormeo Emotion Owl

Roșu este cea mai dominantă dintre toate culorile și are un efect stimulator asupra activității vizuale și a funcțiilor sistemului nervos autonom. Roșu atrage toată atenția și distorsionează efectul altor culori.

Utilizarea culorii roșu pe pereții camerelor pentru copii ar trebui evitată, deoarece copiii s-ar putea simți tensionați și agresivi în camere pictate în roșu intens.

Dormeo Emotion Owl

VIOLET în diferite nuanțe simbolizează fragilitatea, eleganța și bogăția, dar uneori unele nuanțe pot fi, de asemenea, deranjante.Această culoare stimulează partea creierului legate de creativitate. În același timp, are un efect calmant.

Violetul poate fi ușor de utilizat în camerele copiilor preșcolari, precum și în camerele adolescenților pentru a-și îmbunătăți creativitatea și abilitățile academice. Datorită faptului că contribuie, de asemenea, la seninătatea fizică și spirituală, acesta poate fi utilizat în camerele copiilor hiperactivi și foarte animați.

Fă cunoștință cu Mini-Bufnițele expresive Hoo-Hoo

Fiecare Bufniță expresivă are un mini prieten de 16 cm - o jucărie atrăgătoare și veselă, destul de mică pentru a o lua oriunde și gata întotdeauna pentru o îmbrățișare. Nu-i așa că arată adorabil?

 • Dormeo Emotion Owl

  Mini Blu-Blu și Loony-Coo împreună în leagăn.

 • Dormeo Emotion Owl

  Yuu-Huu și Shoo-Shoo explorând lumea.

 • Dormeo Emotion Owl

  Love-You and Gru-Gru învătând trucuri noi.

Informatii Tehnice
Dimensiune Pătură: 130x180 cm; Bufniță: H - 33 cm, W - 27 cm
Material 100% polyester
Program Dormeo Sufragerie
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (9 Pareri)

5

9 Parere(i)

9 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

e

www.dormeo.ro

e
e

Adriana

www.dormeo.ro

Mulțumită
Foarte vesela si mulțumită de material .

Ramona

www.dormeo.ro

Foarte multumita!
Pufoasa si vesela!

Cismasiu

www.dormeo.ro

Ezcelente partenere de joaca si somn
Cele mai dragute si pufoase! Am comandat 5 bufnite pana acum si mai am o comanda in curs. Sunt cadouri minunate chiar si pentru copii de 9-12 ani. Calitatea exceptionala, design deosebit. Fetita mea o iubeste le Yuhu si nu se desparte de ea la somn si nu numai. Acum o mai luam si pe Blu Blu!

Bruca

www.dormeo.ro

Foarte multumit
Super

Liliana

www.dormeo.ro

Foarte mulțumită
Bufnița Blu-Blu este foarte pufoasă și drăguță!

Teodora Arhip

www.dormeo.ro

Minunate!
Frumoase, haioase si tare pufoase! Multumesc!

Simona

www.dormeo.ro

Super
Foarte multumita de produs. Ideea de cadou e super cu multiple intrebuientari: Copilul adora perna pufoasa, bujunarul secret :), iar paturica e utila indiferent de anotimp. Recomand

Tomița

www.top-shop.ro

Excelentă alegere!
Plăcută la atingere și expresivă!