Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Cele mai bune oferte si LIVRARE GRATUITA

Cele mai bune oferte si LIVRARE GRATUITA pentru membrii Club5*

pentru membrii Club5*

 
Au mai rămas
[banner_timer]
 

Role de rezerva, Extreme Callus Remover Rollers 2Pcs V2 Wellneo

Photo
Video
-92%

Rolele rezervă Wellneo Extreme Callus Remover, conțin 2 rezerve pentru dispozitivul tău preferat de îndepărtarea a calusului, 1 rola pentru pielea normală și 1 rola mai abrazivă pentru pielea întărită.

Role de rezerva, Extreme Callus Remover Rollers 2Pcs V2 Wellneo

Pret: 49,00 LEI


Pret redus: 4,11 LEI

3,90 LEI Club5
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 5 zile lucratoare.
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Disponibilitate în magazine
Descriere scurta

Rolele rezervă Wellneo Extreme Callus Remover, conțin 2 rezerve pentru dispozitivul tău preferat de îndepărtarea a calusului, 1 rola pentru pielea normală și 1 rola mai abrazivă pentru pielea întărită.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Păstrează-ți picioarele perfecte pe parcursul întregului an

Picioarele perfect netede și frumoase necesită îngrijire regulată, iar aceste role suplimentare vă vor ajuta să îndepărtați celulele moarte ale pielii, pielea tare, pielea uscată și chiar calusurile mari la fel de rapid și eficient ca atunci când ați folosit pentru prima dată aparatul preferat.

Ajustați-le în funcție de nevoile dvs.

No matter what your skin type is or how tired your feet feel, softer roller for normal skin and coarser roller for harder skin will help you get them back in shape. The rollers are great for use on toes, heels, sides and balls of your feet. Simply attach them to the main unit and make your feet baby-soft again. Indiferent care este tipul tău de piele sau cât de obosită sunt picioarele tale, rola mai putin abrazivă pentru pielea normală și rola mai aspră pentru pielea mai dură te vor ajuta să fii în formă. Rolele sunt grozave pentru utilizarea tălpilor, călcâie și părțile laterale ale picioarelor tale. Pur și simplu atașați-le la unitatea principală și recăpătați-va aspectul îngrijit al picioarelor.

Design plăcut pentru o utilizare sigură

Rolele au fost concepute pentru a nu produce tăieturi sau îndepărtare adâncă apielii , astfel încât vă puteți bucura de o îngrijire nedureroasă care nu lasă răni, tăieturi sau cicatrici.

Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star