CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.
prezentarea-marcii prezentarea-marcii

SALTEAUA în care poți avea încredere

Când vine vorba de sănătate și de starea de bine, nu te poți încrede decât în ce este mai bun. Pentru a asigura calitatea superioară, fiecare saltea Dormeo trebuie să treacă un test de performanță standard în laborator.

Testate și certificate

Saltelele noastre sunt testate, omologate și premiate exclusiv de laboratoare și instituții independente.

De la Ó¦KO TEX®, proprietăți hipoalergenice și ergonomice, ventilație și durabilitate, oferim saltele de cea mai înaltă calitate, certificate, garantat.

Testul durabilității

Testate de laboratoarele CATAS, Italia.
Instituție independentă, printre primele la nivel mondial, specializată în testarea durabilității saltelelor.

După 15 ani de utilizare, saltelele noastre sunt cu doar câțiva milimetri mai înguste și cu câteva procente mai moi decât în ziua achiziției.

Testul proprietăților ergonomice

Testate de laboratoarele CATAS, Italia.
Institutul tehnologic specializat în testarea ergonomicității, cu 28 de ani de experiență.

Testul se concentrează asupra confortului și a capacității saltelei de a asigura suport pentru întregul corp.

Saltelele noastre au proprietăți ergonomice excepționale și, de aceea, se mulează perfect după formele corpului. Împreună cu caracteristicile excelente de control al umezelii și temperaturii, ele oferă confort de excepție în timpul somnului.

Testul circulației aerului

Testat de institutele TÃœV Rheinland Nederland B.V.

Designul saltelelor noastre îndeplinește cele mai înalte standarde privind circulația aerului în industrie.

Saltelele asigură un mediu de dormit uscat și proaspăt.

Testul hipoalergenic

Testate de institutul Awarded Centro Tessile Cotoniero E Abbigliamento S.p.A., Italia.

Institut multipremiat

Pe baza testelor antibacteriene, antimicrobiene și antiacariene, saltelele noastre se dovedesc a fi un mediu curat și sigur de dormit.

Certificare cu standardul OEKO-TEX® 100

Toate materialele sunt certificate OEKO-TEX®, o garanție a absenței substanțelor toxice și dăunătoare pentru om și mediul înconjurător.

Noi folosim numai cele mai bune materiale, fapt dovedit de această certificare.

prezentarea-marcii prezentarea-marcii

Numai cea mai bună calitate

Devotamentul nostru pentru cercetare și utilizarea materiilor prime de cea mai înaltă calitate se întâlnesc pentru a crea salteaua ideală pentru toate nevoile și tipurile de confort.

.... Materiale

prezentarea-marcii

Tehnologia Octaspring®

Octaspring® este un arc de spumă omologat - prima inovație veritabilă în industria saltelelor din ultimii 20 de ani. Această tehnologie unică îmbină susținerea și confortul spumei cu funcționalitatea unui arc, folosind în același timp cu 50% mai puțin material.

Arcurile de spumă sunt dispuse individual și sunt disponibile în trei dimensiuni, ceea ce rezultă într-o distribuire îmbunătățită a greutății, eliminarea presiunii și confort. Arcuri de diferite densități pot fi folosite în același strat pentru a crea zone țintă, ceea ce crește nivelul de confort și extinde durata de exploatare a saltelei. În plus, structura deschisă de arcuri asigură o ventilație de opt ori mai bună, factor crucial al produselor pentru dormit.

Una dintre caracteristicile de calitate ale Octaspring® este, de asemenea, eliminarea aproape în întregime a transferului mișcării prin material. Astfel, nu mai trebuie să te temi că îți vei trezi partenerul.

Tehnologia Octaspring® de calitate înaltă - designul stil fagure a fost considerat de experți ideal pentru saltelele ergonomice, deoarece oferă susținere personalizată mișcărilor naturale ale corpului, punând mai puțină presiune și asigurând mai mult confort.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii

Spuma cu memorie

Spuma cu memorie a fost dezvoltată inițial de NASA, fiind cunoscută uneori sub numele de spumă spațială. A fost folosită de NASA, datorită capacității sale de a distribui presiunea pe întreaga suprafață, reducând astfel forțele G extreme. Spuma cu memorie este un material gros, cu susținere foarte bunã, care se mulează după orice formă a corpului în timpul somnului, revenindu-și la forma inițială când te ridici.

Spuma cu memorie este un material vâsco-elastic sensibil la temperatură, ceea ce înseamnă că la temperaturi mai mici este mai fermă, iar la temperaturi mai ridicate devine mai moale și mai adaptabilă. La temperatura camerei, aceasta se va modela după forma corpului în câteva minute, în comparație cu o saltea normală, care este pur și simplu plată. Spuma cu memorie susține corpul în orice poziție, asigurând confortul corespunzător șoldurilor, umerilor și spatelui, ceea ce duce la reducerea punctelor de presiune și asigură un somn sănătos, neîntrerupt.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii

Ecocell®

Ecolcell® este o spumă unică de înaltă calitate, de generație nouă, concepută pentru confort și susținere excelentă în timpul somnului, datorită a milioane de pori care conferă saltelei flexibilitate și asigură circulația liberă a aerului.

Este permanent elastică, având o structură celulară tridimensională, deschisă, care permite circulația eficientã a aerului și oferă puncte excelente de adaptabilitate. Acest tip de structură este printre altele motivul pentru care Ecocell® poate oferi corpului o susținere de mare precizie, adaptabilă și cu un nivel ridicat de elasticitate. Dacă îți dorești mult un stil de viață cu impact redus asupra mediului, este timpul să începi să te gândești să cumperi o saltea făcută din materiale ecologice, iar Ecocell® este, cu siguranță, unul dintre ele.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii

Tencel®

Tencel® înseamnă fibre de celuloză de origine vegetală care definesc un nou standard de sustenabilitate și confort natural.

Ele sunt delicate cu pielea, catifelate la atingere, au un luciu special și o excepțională proprietate de termoreglare și absorbție a umezelii. Atunci când apare umezeala, aceasta este absorbită direct dinspre piele și transportată spre interiorul fibrei. Tencel® previne dezvoltarea bacteriilor într-un mod complet natural.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii

...ȘI TEHNOLOGII

prezentarea-marcii

Tehnologia Adaptive®

Tehnologia ADAPTIVE® este prima inovație revoluționară din lume. Tehnologia Adaptive® asigură un mediu răcoros, uscat sau călduros atunci când ai nevoie pe timpul nopții, îmbunătățind astfel calitatea somnului.

Este o tehnologie inteligentă pentru textile cu caracteristici de termoreglare, transformând materialele în unele capabile să reacționeze dinamic la modificările de mediu, cum ar fi temperatura și nivelul de umezeală.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii

Tratament CLEANEFFECT®

Tratament CleanEffect® infuzat în materialul saltelei creează un mediu de dormit curat și sănătos.

Oricât de curat ar fi în casa ta, salteaua conține aproape întotdeauna bacterii, ciuperci și acarieni. Tratament CLEANEFFECT® oferă saltelei capacitatea de a preveni apariția bacteriilor, a ciupercilor, a acarienilor și a mirosurilor neplăcute.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii

Tratament Re-VITALIZE

Tratamentul RE-VITALIZE se bazează pe ionii negativi, benefici pentru corpul nostru. Este un fapt bine documentat și confirmat acela că tratamentul Re-vitalize al materialelor aduce multe beneficii pentru sănătatea și starea de bine a utilizatorului.

Printre principalele avantaje ale ionilor negativi pentru corpul uman sunt purificarea sângelui, îmbunătățirea sistemului imunitar, activarea celulelor și reglarea sistemului nervos vegetativ. Tratamentul Re-vitalize ajută la îmbunătățirea calității somnului, ajută la creșterea nivelului de energie al corpului și poate ajuta la accelerarea procesului de revitalizare.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii

Tratament cu Aloe Vera

Un dar bogat al naturii, Aloe Vera este infuzat în husele noastre, în scopul de a spori moliciunea și senzația de bine pe care această plantă străveche o poate oferi.

Tratarea cu Aloe Vera regenerează țesăturile, oferindu-le proprietăți deosebite, devenind netede și moi, menținând astfel pentru tine un mediu de dormit special, natural și plăcut la atingere. Mai mult decât atât - nu iese nici după mai multe spălări.

Mai multMai puțin prezentarea-marcii