CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

1-10 din 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 • Ce se intampla daca nu dormi suficient?

  Este posibil ca somnul sa fie singurul izvor veritabil de tinerete. Numeroase studii au aratat efectele unui somn de calitate asupra duratei noastre de viata.

  De aceea trebuie sa stim ca somnul are o influenta mai puternica supra sanatatii decat o conditie fizica buna sau faptul ca nu fumam. 

  Si ce se intampla daca nu dormi suficient? Care sunt consecintele?

 • Ghidul cumparatorului de saltele pentru persoanele cu greutate

  Pe baza analizei a diferitelor tipuri de saltele bine cotate, credem ca acestea sunt potrivite pentru aproape oricine,indiferent de greutate si inaltime. Analiza a aratat ca persoanele cu greutate sau inalte sunt atente indeosbi la grosimea saltelei, intrucat de acest aspect tinde sa depinda gradul lor de multumire. Daca ai o greutate de peste 200 kg si daca impreuna cu partenerul tau ajungeti la o greutate totala de 340 kg, poate fi dificil sa gasesti un produs adecvat, deoarece producatorii de saltele deseori spun ca acestea sunt limitele de greutate pentru saltelele lor.

 • Salteaua potrivită influențează performanțele școlare

  Cu siguranță vrei tot ce e mai bun pentru copiii tăi, inclusiv să reușească pe plan educativ. Deși acest lucru e influențat de mai mulți factori, dintre care unii la care nici nu te-ai gândi vreodată, unul dintre cei mai importanți este calitatea somnului, iar aceasta depinde în mare măsură de saltea.

 • Materialele potrivite pentru un somn bun

  In ce masura materialele folosite la fabricarea saltelelor afecteaza calitatea somnului? Ce materiale sunt mai blande cu corpul? Cat de importanta este alegerea materialelor care intra in contact cu pielea noastra, de ex. cearsafurile, paturile si fetele de perna?

 • Probleme cu somnul?

  Daca ai dintr-odata probleme legate de somn - te intorci neincetat de pe o parte pe cealalta; te trezesti in toiul noptii din cauza disconfortului; sau daca somnul ti-e tulburat de dureri de spate sau de picioare - aceasta poate fi din vina saltelei. Pentru a afla daca trebuie sa cauti o saltea noua, analizeaza-ti orice modificare brusca sau pe termen lung a ciclului tau de somn.
 • Saltea ortopedică sau ergonomică - care este diferența?

  Când vrei să achiziționezi o saltea, se întâmplă adesea să dai peste cuvinte pe care nu le-ai auzit niciodată, iar acest lucru face dificilă luarea unei decizii în cunoștință de cauză. Cei doi termeni utilizați atât de frecvent când vine vorba de saltele sunt ortopedic și ergonomic. Să aruncăm o privire la ce înseamnă acești 2 termeni și care sunt avantajele celor 2 tipuri de saltele.

 • Saltelele ergonomice te pot ajuta să scapi de durerile de spate?

  Durerile de spate reprezintă o problemă des întâlnită în zilele noastre. Există foarte multe persoane care se confruntă cu dureri de spate cel puțin ocazional. În timp ce cauzele acestor dureri sunt mai complexe, cum ar fi stresul, prea mult timp petrecut pe scaun sau lipsa exercițiilor fizice, și nu pot fi rezolvate într-un timp scurt, există ceva ce puteți face chiar în acest moment pentru a ameliora aceste dureri: investește într-o saltea de calitate!

 • Cele mai bune saltele de pat - dimensiuni speciale în funcție de nevoi

  Pentru un somn liniștit și odihnitor, ne dorim să avem parte de cele mai bune saltele de pat, pentru că acestea sunt principalul responsabil de calitatea somnului nostru.

 • Perne pentru dureri de gat

  Cauzele durerilor de gât pot fi multiple, dar există o modalitate care poate preveni și restabili poziția normală a corpului în timpul somnului: cu ajutorul pernelor pentru dureri de gât.

 • Insomnia: cauze, simptome, tratamente medicamentoase si naturiste

  Adormiți greu și vă treziți ușor la cel mai mic zgomot? Nu ar fi atât de complicat dacă nu v-ar fi foarte dificil să adormiți din nou…În timpul zilei vă simțiți lipsiți de energie și ați dormi, dacă ar fi posibil, cu capul pe birou. Simțiți cum această inconsistență a somnului vă afectează concentrarea, puterea de muncă și poftă de viață.