CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Saltea Ergo Comfort 20 cm fermitate ajustabila

100 98 13
SKU: 99-1000124483
Photo
Video

Salteaua Ergo Comfort este o saltea ergonomică, concepută științific pentru susținerea optimă a coloanei vertebrale și ameliorarea punctelor de presiune. Datorită stratului Ergo, salteaua se adaptează perfect corpului tău. În plus, fermitatea saltelei poate fi ajustată. Are o înălțime de 20 cm, dintre care 2 cm de spumă cu memorie, iar husa este lavabilă. TESTARE GRATUITĂ - 60 de nopți și 15 ani de GARANȚIE EXTINSĂ.

Saltea Ergo Comfort 20 cm fermitate ajustabila
De la 1.699,00 LEI Up from
Club5*: 1.614,05 LEI
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Descriere scurta

Salteaua Ergo Comfort este o saltea ergonomică, concepută științific pentru susținerea optimă a coloanei vertebrale și ameliorarea punctelor de presiune. Datorită stratului Ergo, salteaua se adaptează perfect corpului tău. În plus, fermitatea saltelei poate fi ajustată. Are o înălțime de 20 cm, dintre care 2 cm de spumă cu memorie, iar husa este lavabilă. TESTARE GRATUITĂ - 60 de nopți și 15 ani de GARANȚIE EXTINSĂ.

Afla mai multe
Detalii despre produs
 • TESTARE GRATUITĂ 60 DE ZILE

  Fii 110% sigur! Testează și visează timp de 60 de zile în confortul propriei case. Dacă nu ești mulțumit, îți vom da banii înapoi.

 • GARANȚIE EXTINSĂ 15 ANI

  Suntem suficient de încrezători și îți oferim 15 ani de garanție extinsă. 5.470 de zile în care să te simți odihnit și relaxat!

 • FABRICATĂ ÎN UE

  Salteaua este proiectată și fabricată în UE, așadar respectă cel mai înalt standard de calitate UE și Dormeo.

În topul celor mai bune saltele ergonomice din Europa

Salteaua Ergo Comfort este cea mai ergonomică saltea a noastră, cu o construcție unică în 5 straturi. Are capacitate de reglare și a fost concepută pentru sușinere maximă și confort optim.

A fost testată de către Institutul German de Ergonomie, fiind clasată printre cele mai bune saltele ergonomice din Europa. Testul a dovedit că salteaua oferă confort, adaptabilitate și un suport excelent. 

Suport optim pentru coloana ta vertebrală

Stratul inovator "ERGO" imită forma coloanei vertebrale, adaptându-se astfel complet la nevoile tale. Susține o postură corectă și oferă un somn odihnitor!

Beneficiezi de confortul de care ai nevoie

 • Salteaua ergonomică: îți oferă suportul de care ai nevoie și se adaptează perfect în funcție de forma corpului tău pentru a-ți menține coloana vertebrală în poziția corectă, astfel ca tu să nu mai simți dureri de spate.
 • Stratul din mijloc - stratul Ergo, inspirat de Kosmodisk, are forma coloanei vertebrale. 
 • Înălțime totală: nucleul, cu o înălțime de 20 cm - 18 cm și 2 cm de spumă cu memorie, dispune de husă pentru un somn odihnitor. 
 • 3 zone de confort pentru susținerea optimă a diferitelor zone ale capului. 
 • Datorită spumei Ecocell și a canalelor de aer adiționale, salteaua Ergo permite circulația optimă a aerului.
 • Saltea antibacteriană și hipoalergenică, potrivită pentru persoanele care suferă de alergii sau astm. 
 • Husă detașabilă și lavabilă pentru un mediu sănătos și curat, fără bacterii, acarieni și mirosuri. 
 • 60 de zile de TESTARE GRATUITĂ și 15 ani GARANȚIE EXTINSĂ.
 • Proprietăți ergonomice testate în Germania la un laborator independent de testare. 
 • Fabricată în Europa.
 • Plata în rate.
Dormeo Ergo Comfort Mattress

Saltea antibacteriană și hipoalergenică, cu husă lavabilă

Spuma cu memorie, cu o husă special concepută, se adaptează perfect corpului tău. Husa dispune de Tratamentul CleanEffect®, care oferă proprietăți împotriva prafului și acarienilor și protecție antibacteriană și antimicrobiană, astfel ca tu să te poți bucura de un somn odihnitor cât mai mult timp. În plus, fibrele de viscoză au proprietăți remarcabile de absorbție a umezelii, care îți vor permite să dormi pe o suprafață uscată și proaspătă. Husa este detașabilă și lavabilă. Igiena reprezintă o parte importantă pentru un somn de calitate, iar un somn odihnitor stă la baza unui sistem imunitar puternic.

Aruncă o privire în interiorul saltelei

înălțime20cm

Dormeo Ergo Comfort Mattress

Pune cursorul deasupra   pentru detaliile produsului.

 1. 2 cm de spumă cu memorie în interiorul husei

  Se mulează perfect în funcție de corpul tău.

 2. strat alb, mai moale, cu 6 cm de spumă Ecocell® și canale adiționale

  O spumă premium, ajustabilă, care permite circulația optimă a aerului și oferă un confort excelent. În plus, canalele oferă mai multă flexibilitate spumei și permit o mai bună circulație a aerului. 

 3. strat ERGO de 6 cm

  Forma acestui strat unic este inspirată de KOSMODISK® - dispozitiv medical cunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății coloanei vertebrale .

  Dormeo Ergo Comfort Mattress
 4. strat albastru, mai ferm, cu 6 cm de spumă Ecocell® și canale adiționale

  O spumă premium, ajustabilă, care permite circulația optimă a aerului și oferă un confort excelent. În plus, canalele oferă mai multă flexibilitate spumei și permit o mai bună circulație a aerului.

 5. Canale adiționale care se află în spuma Ecocell®

  Acestea au 2 funcții - oferă mai multa flexibilitate spumei și permit o mai bună circulație a aerului - grad mai ridicat de respirabilitate și o igienă mai bună.

 6. Husă superioară lavabilă, cu 4 mânere

  Husa superioară este complet lavabilă. Poți spăla doar partea superioară a husei albe.

 7. Husa dispune de tratamentul CleanEffect®

  Datorita tratamentului CleanEffect®, salteaua este antibacteriană și luptă împotriva prafului. Rămâne mereu proaspată și fără mirosuri.

Cel mai bun suport natural

Confortul Ergo este potrivit pentru tine dacă

 • ești în căutarea unei saltele care să îți ofere confortul de care ai nevoie
 • ai nevoie ca fiecare parte a corpului să beneficieze de suport optim, indiferent de poziția în care dormi
 • vrei ca fermitatea saltelei să se adapteze nevoilor tale și nu invers
 • doresți protecție împotriva bacteriilor și a prafului
 • ai nevoie de o saltea care să fie reziste ani întregi

și dacă dorești să te bucuri de un somn odihnitor la sfârșitul zilei. 

Știai că?

Lipsa somnului poate afecta imunitatea? Studiile arată o reducere semnificativă a celulelor imune atunci când durata somnului este de doar patru sau cinci ore. Drept urmare, scade și capacitatea noastră de a lupta împotriva virusurilor si a bolilor. Din fericire, un somn suficient de șapte până la nouă ore va readuce nivelul celulelor imune la nivelul normal.

Venim în ajutorul tău!

Fie că suferi de dureri cronice lombare sau pur și simplu te-ai suprasolicitat în timpul ultimului antrenament, Salteaua Ergo Comfort te ajută să-ți relaxezi gâtul, brațele și picioarele. Nu numai că ameliorează punctele de presiune permițându-ți să dormi mai mult, dar îți oferă și un sprijin ferm al spatelui, astfel ca tu să îți menții coloana vertebrală aliniată, fără dureri de spate. 

De fapt, durerile de spate sunt cauzate de o saltea prea moale sau prea veche, care cedează sub cea mai grea parte a corpului, trunchiul. În mod ironic, durerea de spate reprezintă, de asemenea, motivul pentru care mulți oameni nu pot să aibă un somn profund și odihnitor - ceea ce înseamnă că există o barieră dublă care stă în calea beneficiilor unui somn bun. 

Trei zone de confort oferă suport personalizat pentru diferite părți ale corpului, în funcție de poziția de dormit. Salteaua Ergo se adaptează dupa poziția în care dormi, ceea ce înseamnă că beneficiezi de o susținere optimă a coloanei vertebrale, noapte de noapte, an de an. 

Testată. Aprobată. Excelentă.

Salteaua Ergo Comfort este concepută științific pentru a oferi mai mult suport coloanei tale vertebrale și pentru a ameliora punctele de presiune. Dorim să îți îmbunătățim calitatea vieții oferindu-ți un somn mai bun și mai odihnitor. 

Forma stratului unic de 6 cm a fost inspirat de KOSMODISK® - dispozitiv medical cunoscut pentru proprietățile sale asupra coloanei vertebrale.

Propritățile ergonomice ale saltelei sunt testate în Germania de un laborator independent de testare, cunoscut în întreaga lume.Testul arată ca Salteaua Ergo Comfort oferă suportul și confortul de care ai nevoie. 

Dormeo Ergo Comfort Mattress

Stratul ERGO este inspirat de forma coloanei vertrebale și, totodată, de KOSMODISK

Întoarce salteaua pentru a alege nivelul de fermitate pe care ți-l dorești

Salteaua Ergo Comfort vine cu un nucleu reversibil care îți permite să selectezi fermitatea pe care ți-o dorești.

O parte a nucleului este realizată din spumă Ecocell®, moale, de culoare albă, iar cealaltă parte este cocepută din aceeași spumă, dar mai fermă și de culoare albastră. Când stratul mai moale (alb) este în partea superioară, salteaua nu este la fel de fermă ca atunci când stratul albastru este în partea superioară. Acest lucru înseamnă că poți să îți personalizezi duritatea saltelei. 

Prin inversarea nucleului saltelei - salteaua își schimbă fermitatea.

Dormeo Ergo Comfort Mattress

OPȚIUNEA MAI MOALE

OPȚIUNEA MAI FERMĂ

Somn mai odihnitor în 2

Nucleul dublu este o caracteristică unică de care dispune această saltea. Împreună cu partenerul tău poți să alegi fermitatea potrivită (2 nuclee separate în saltele duble, de la 160 cm în sus). Mai mult, împiedică și transferul mișcării. E de domeniul trecutului să te trezești atunci când partenerul tău se mișcă! Prin simpla răsucire a saltelei, poți încerca diferite niveluri de fermitate și confort. În plus, un nucleu dublu te ajută să ai o relație sănătoasă - fiecare se poate bucura de fermitatea dorită a saltelei, iar mișcările pe care le faci în timpul nopții nici nu se simt. Câștig dublu!

Saltea antibacteriană și hipoalergică, cu husă lavabilă

Spuma cu memorie, cu o husă special concepută, se adaptează perfect corpului tău și este extrem de igienică. Viscoza este folosită pentru a elimina umezeala și oferă, totodată, un efect de răcire. De asemenea, adaugă o strălucire subtilă. Husa este, de asemenea, îmbogățită cu tratamentul CleanEffect® - o protecție anti-bacteriană, care luptă împotriva acarienilor și a mirosurilor. Poți spăla foarte ușor husa superioară a saltelei. 

Transport sigur și rapid

Noua saltea îți va fi livrată la ușă într-un sul comprimat și vidat, protejat într-o cutie de ambalare - învelită în DOUĂ straturi de plastic. Toate saltelele noastre sunt comprimate și vidate grație procesului de livrare ecologic și protecției la transport.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Taie sacul exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tai sacul de plastic dinăuntrul saltelei. Nu folosi cuțitul.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Derulează pe pat salteaua închisă în vid. Taie cu atenție sacul de plastic de-a lungul marginilor și îndepărtează-l.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Este nevoie de 6 ore ca salteaua să se extindă complet.

Durata de viață a saltelei poate fi extinsă cu ajutorul unei somiere de calitate

Folosește salteaua pe scânduri de lemn de dimensiuni egale cu salteaua ta. Astfel, se asigură o ventilație optimă și o echilibrare corectă a greutății. Consultă gama noastră de somiere aici.

Informatii Tehnice
Fermitate Mai putin tare
Gama Dormeo Vitality
Husa lavabila Da
Inaltime 20 cm
Interiorul dublu Da
Nucleu reversibil Da
Program Dormeo Dormitor
Spuma cu memorie Da
Tratament antibacterian Da
Zone nucleu 3
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (10 Pareri)

4,9

13 Parere(i)

1-10 din 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

catinas cosmin

www.dormeo.ro

super
o am de 5 luni si pot spune ca a fost o investitie care si a meritat toti banii!!! somnul e mult mai calitativ iar dimineata intr adevar e cum au spus si restu, fara dureri de spate oricat as sta in pat!! recomand!!am si 2 perne luate tot de la ei si pot spune si despre acestea ca sunt de alta categorie. sunt doar putin dezamagit ca le am luat prea mici ...dar se simte ca s de o calitate superioara

Dimitrie

www.dormeo.ro

O saltea in care merita sa investesti
O saltea forte buna, calitatea somnului si a odihnei au crescut, nu ma mai trezesc de dimineata cu dureri de spate. Momentan o folosesc pe partea moale deoarece partea mai ferma are o husa aspra ce are tendinta de a fi rigida si zgomotoasa. Da impresia de o saltea tatami, din aceasta cauza ii dau doar 4 stele. Un alt lucru pozitiv ca este fabricata in UE, mai precis in Polonia. Livrarea nu a fost asa rapida, insa impachetarea excelenta.
Desi aveam o saltea buna inainte (durerile de spate erau cauzate si de un pat vechi si de calitate slaba de la un producator suedez care a fost schimbat intre timp), aceasta saltea Ergo Confort este un plus si o vad ca pe o investitie in calitatea vietii pe termen lung.

Maria

www.dormeo.ro

O alegere excelenta!
De când am achiziționat aceasta saltea, atât eu cât și fiica mea avem parte de un somn odihnitor, durerile de spate și nopțile nedormite dispărând complet. Fermitatea este optima, materialul este de calitate iar spuma cu memorie conferă coloanei o poziție sănătoasă pe tot parcursul somnului. Recomand cu căldură salteaua Dormeo! Sunt foarte mulțumită de ea

Macovei Ionela Nicoleta

www.dormeo.ro

Este o minune de saltea. O recomand!
Este nemaipomenita! Cu aceasta saltea , ai un somn odihnitor si relaxat. Dimineata nu mai sunt dureri de spate, aceasta saltea excelenta iti ofera un nivel de fermitate de nota 10. Suntem foarte multumiti de alegerea facuta! Recomand cu mare incredere!

Iolanda

www.dormeo.ro

Este grozava. Te trezești odihnit și fără dureri de spate. O recomand.
EXCELENTA

Petronela

www.dormeo.ro

Foarte mulțumită!
Recomand, se doarme super bine pe salteaua aceasta.... mă bucur că am cumpărat-o.

Mirela

www.dormeo.ro

te trezesti odihnit recomand
Chiar nu credeam ca o saltea poate afecta atat de mult energia cu care te trezesti dimineata. Recomand. Mi-ar fi placut sa stiu asta mai demult.

Cristina

www.dormeo.ro

Recomand salteaua
dorm foarte bine pe salteaua asta... ma bucur ca am cumparat. am incredere in produsele Dormeo, nu ma dezamagesc niciodata.

Catalin Vlad

www.dormeo.ro

Excelenta.
O saltea excelenta ce iti ofera un nivel de fermitate de nota 10. Se doarme foarte confortabil asa ca pot spune ca sunt foarte incantat de alegerea facuta!

Marian

www.dormeo.ro

O saltea extraordinar de buna. Recomand!
Am achizitionat recent salteaua Ergo si sunt foarte multumit de calitatea acesteia.