CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Accesorii pentru statie cu aburi multifunctionala 19in1 Rovus

Fii primul care evalueaza acest produs.
ID: 106064712 SKU: 1000140200
STOC EPUIZAT
Photo
Video

Cu Setul de accesorii pentru stație cu abur multifuncțională Rovus Multipurpose steam station 19in1 veți sfida orice sarcină de curățenie. Pentru rezultate optime în timpul folosirii aburului, aceste accesorii care se atașează cu ușurință sunt soluția perfectă.

Prinde oferta de EXTRA 10%, reducere vizibila in cos
Accesorii pentru statie cu aburi multifunctionala 19in1 Rovus
49,00 LEI
Produsul nu este momentan pe stoc. 021 301 72 89
Descriere scurta

Cu Setul de accesorii pentru stație cu abur multifuncțională Rovus Multipurpose steam station 19in1 veți sfida orice sarcină de curățenie. Pentru rezultate optime în timpul folosirii aburului, aceste accesorii care se atașează cu ușurință sunt soluția perfectă.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Ustensile de curățare diferite pentru toate tipurile de pete și murdărie

Periile din acest set sunt menite să curețe toate colțurile casei, toate locurile greu accesibile si toate suprafețele versatile, în timp ce lavetele te ajută să cureți mai multe tipuri de suprafețe dure ale podelei, unde compoziția materialului este special fabricată pentru a curăța murdăria fară a zgâria suprafețele.

Setul de accesorii pentru Stația cu aburi multifuncțională 19în1 te scoate din orice problemă. Cu 4 perii care scot cele mai dificile pete și 2 lavete pentru toate suprafețele, poți garanta că indiferent de cât de mult și cât de greu sunt sarcinile de curățare, le vei rezolva repede și eficient.

  • 1 perie mică și 1 perie mare pentru curățenia generală
  • 1 perie mică și 1 perie mare pentru curățare în profunzime
  • 1 lavetă pentru ștergerea mai multor tipuri de pardoseli
  • 1 lavetă pentru stația de aburi de mână
Mai multe informatii

Diferite instrumente de curățat pentru diferite tipuri de pete și de murdărie

Periile din set sunt concepute pentru curățatul colțurilor, al tuturor zonelor cu acces dificil și al suprafețelor versatile, în timp ce lavetele incluse în set vă permit să curățați diferite tipuri de suprafețe de podea, datorită compoziției materialului special creată pentru a îndepărta murdăria, fără a deteriora suprafețele.

Setul de accesorii Rovus Multipurpose steam station 19in1 se ocupă de tot. Cu 4 perii suplimentare pentru îndepărtarea petelor și a murdăriei rezistente și 2 lavete de rezervă pentru toate suprafețele, puteți fi sigur că, indiferent cât de murdar sau de rezistentă este murdăria, veți avea întotdeauna o soluție rapidă și eficientă.

  • 1 perie mică și 1 mai mare pentru toate scopurile
  • 1 perie mică și 1 mai mare pentru curățat eficient în profunzime și intensiv
  • 1 lavetă pentru diferite suprafețe pentru curățat podele cu mopul
  • 1 lavetă pentru curățat manual cu abur

Cu acest set de accesorii, veți fi întotdeauna pregătit pentru orice sarcină de curățenie, în orice moment. Vă permite să obțineți cele mai bune rezultate posibil folosind perii și lavete, realizate special din materiale de înaltă calitate, pentru cea mai bună îngrijire a suprafețelor dvs. Asigurați-vă că folosiți diferite perii în diferite situații, pentru curățenie generală sau intensivă.

Laveta suplimentară pentru podea inclusă va îndepărta orice murdărie, lăsând suprafețele fără zgârieturi și strălucitoare. Folosirea acestora cu Stația Rovus Multipurpose steam station 19in1 care funcționează cu abur fierbinte dar uscat este soluția optimă de curățat pentru toate podelele dvs.

Perii din plastic pentru curățare delicată și perii din sârmă pentru pete persistente

Periile din plastic au o formă unică și sunt perfecte pentru a curăța delicat dar eficient petele de pe mochetă, îmbrăcăminte, mobilier și zonele cu acces dificil. Periile din sârmă sunt ideale în special pentru pete mai rezistente, persistente și unsuroase, la interior și la exterior - pentru curățare mai intensivă și mai profundă. Sporind puterea de curățare prin jetul de abur, aceste perii oferă cele mai bune rezultate de curățare.

2 lavete din microfibre pentru curățatul podelelor cu mopul și curățatul manual cu abur

Îndepărtați eficient murdăria și unsoarea cu lavetele de rezervă și lavabile aflate întotdeauna la îndemână. Perfect pentru protejarea podelelor, suprafețelor delicate și îndepărtarea urmelor și petelor. O lavetă suplimentară pentru curățat podele și curățat cu abur este deosebit de comodă, în special la curățatul suprafețelor mai mari sau a murdăriei în exces.

Curățenie ecologică

Acest set ușor de folosit și multifuncțional oferă un mediu curat în amănunțime pentru dvs. și familia dvs. Având în vedere faptul că puteți curăța folosind doar apă, înseamnă că aveți grijă de mediu, oferind cea mai bună îngrijire locuinței dvs.

Disponibilitate în magazine

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star