Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Pătură Anti-Stres Dormeo

Photo
Video

Pătura Anti-Stres este mult mai grea decât o patură obișnuită, deoarece este plină cu bile speciale. Acestea minimizează mișcarea corpului prin aplicarea greutății pe corp, vă ajută să adormiți mai repede și să vă odihniți mai bine, inducând relaxare și ameliorând anxietatea. Este fabricată din plus moale, gri. 2 opțiuni: 4,5 kg (100x150cm) și 5,4 kg (120x180cm). Testare gratuită 15 nopți.

Pătură Anti-Stres Dormeo
De la 349,00 LEI Up from
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Pentru informatii despre perioada de livare, selectati o varianta.
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Informatii Tehnice
Descriere scurta

Pătura Anti-Stres este mult mai grea decât o patură obișnuită, deoarece este plină cu bile speciale. Acestea minimizează mișcarea corpului prin aplicarea greutății pe corp, vă ajută să adormiți mai repede și să vă odihniți mai bine, inducând relaxare și ameliorând anxietatea. Este fabricată din plus moale, gri. 2 opțiuni: 4,5 kg (100x150cm) și 5,4 kg (120x180cm). Testare gratuită 15 nopți.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Patura care îți asigură un somn odihnitor și relaxant

Studiile au arătat că folosirea unei pături anti-stres îți poate îmbunătăți somnul creând o senzație de relaxare și liniște prin simularea unei îmbrățișări. Această îmbrățișare simulată te calmează prin stimularea sistemului nervos parasimpatic și te ajută să te relaxezi imediat ce ai rămas în pat, oferindu-ți somnul cel mai bun, pe care corpul tău îl merită. 

Perlele speciale din sticlă fără BPA distribuite uniform în pătura Anti-Stres Dormeo asigură o greutate suplimentară și o presiune liniștitoare, ușoară, pe întregul corp. Acest lucru încurajează producerea de serotonină și melatonină - hormoni care te ajută să îți imbunătățiți starea de spirit. Induc relaxare și ameliorează anxietatea pentru un somn relaxant.

Ușor de folosit

 • Dormeo Weighted Blanket

  Somn odihnitor

 • Dormeo Weighted Blanket

  Ameliorează Anxietatea

 • Dormeo Weighted Blanket

  Reduce Stresul

 • Dormeo Weighted Blanket

  Reduce Oboseala

10% presiune în timpul nopții. 100% energie dimineața

Această pătură anti-stres premium a fost concepută pentru a cântări aproximativ 10% din greutatea corpul tău pentru a te relaxa în mod natural, simulând senzația de a fi ținut în brațe. Disponibilă în două dimensiuni, pătura este perfectă pentru persoanele de toate vârstele. * Fie ca tragi un pui de somn, te uiți la televizor sau citești o carte. Pătura anti-stres Dormeo nu este ideală doar pentru un somn bun - ci aduce calm, confort și relaxare în orice moment, zi sau noapte.

Materiale de calitate superioară pentru confort și îngrijire de lungă durată

Pătura anti-stres Dormeo este practică dar are și rol decorativ. Pătură este făcută din pluș moale, culoare gri pe ambele părți. Umplutura care adaugă funcția principală – greutatea, este făcută din bile de sticlă fără BPA.

 • Dormeo Weighted Blanket

  Cusături durabile

  Cusaturile sunt bine gândite astfel încât greutatea să fie perfect distribuită și să nu se acumuleze în anumite zone.

 • Dormeo Weighted Blanket

  Umplutură de calitate

  Umplutura formată din bilele speciale, relaxante, creează o presiune ușoară și calmantă asupra întregului corp.

 • Dormeo Weighted Blanket

  Design modern, cusături ce împart pătura în secțiuni egale

  Cusăturile împart pătura în secțiuni pătrate egale ce păstrează bilele speciale la locul lor distribuind uniform greutatea acestora. Previn mișcarea și zgomotul în timp ce te odihnești.

Întreținere

Se recomandă curățarea profesională. Husa pilotei este recomandată în special pentru protejarea păturii anti-stres și pentru întreținerea mai ușoară.

100% satisfacție garantată

Această pătură anti-stres te ajută să elimini problemele cu somnul și să te odihnești corespunzător. Satisfacție garantată 100%.

Testare gratuită timp de 15 nopți.

Efectele păturii anti-stres

Pătura anti-stres te ajută să dormi mai bine, în următoarele moduri:

 • Somn profund - presiunea creată de pătură imită senzația de îmbrățișare pentru a stimula nivelul de melatonină, care îmbunătățește calitatea somnului
 • Te simți mai calm - Crește nivelul de seratonină, te calmează, procesare senzorială și în final, reduce activitatea în sistemul nervos
 • Trăiești mai fericit - Reduce anxietatea și stresul aducând senzația de dimineți revigorante și ajută la creșterea productivității
 • Adormi mai repede - Datorită greutății, pătura ajută la detensionare și te face să te simți mai puțin stresat și mult mai relaxat.

Sfaturi:

 • *Pătura anti-stres nu este recomandată spre a fi folosită de copiii care cântăresc mai puțin de 38,5 kg.
 • *Greutatea păturii nu trebuie să depășească 10% din greutatea corpului utilizatorului.
 • Nu folosiți niciodată pătura umedă; nici pe sau în apropierea apei.
 • În caz de deteriorare permanentă, asigurați-vă că produsul este depozitat în mod corespunzător în conformitate cu legislația locală.
 • Produsul a fost verificat și testat dar utilizarea acestuia și consecințele sunt responsabilitatea strictă a utilizatorului.

Dr. Izidor Ivanovič / Fizioterapeut despre beneficiile Păturii Anti-Stres Dormeo

Pătura anti-stres Dormeo are un efect foarte liniștitor asupra corpului, deoarece dă senzația unei îmbrățișări sigure - ca în burtica mamei. Această senzație declanșează în mod natural receptorii din corpul nostru, care ulterior cresc nivelul de dopamină și serotonină din creier. Aceștia sunt hormonii responsabili de „starea de bine”, ambii fiind foarte importanți pentru relaxarea organismului.

 

Dormeo Weighted Blanket
Informatii Tehnice
Caracteristici suplimentare 100x150 cm, total weight 4,5 kg; 120x180 cm, total weight 5,4 kg
Program Dormeo Sufragerie
Suprafata 100 % of Polyester
Umplutura 92 % of Glass beads; 8 % of Polyester pad

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star