CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Perne

LUNA PERNELOR!

Pernele noastre îți oferă sprijinul de care
ai nevoie și îți creează senzația că dormi pe un nor.
Reduceri de până la -60% reducere.

Sorteaza dupa Filtreaza dupa

Produsele 18-34 din 38

Inchide

Produsele 18-34 din 38

Inchide

Pernele Dormeo - pentru un somn odihnitor

Meriți un somn odihnitor în fiecare noapte, iar de aceea îți punem la dispoziție o mare varietate de perne Dormeo, create cu grijă pentru confortul tău. Alege-ți perna ideală, care îți răsfață simțurile și îți susține perfect capul și gâtul în timpul somnului. În funcție de preferințele și nevoile tale, vei găsi perne cu umpluturi sintetice sau naturale, variante reglabile, perne clasice cu spumă și perne anatomice.

Poți opta pentru o pernă cervicală, ce te ajută să îți relaxezi mușchii și să uiți de durerile de gât, spate sau umeri, astfel încât să îți începi fiecare dimineață plin de energie. Pentru a te trezi cu zâmbetul pe buze și cu o senzație de prospețime, alege una dintre variantele de perne cu microfibre, create din materiale precum lâna, puful sau aloe vera.

Dacă ai alergii și îți dorești să îți îmbunătățești calitatea somnului, avem soluția ideală pentru tine: perne hipoalergenice, care te vor ajuta să te odihnești mai bine și să eviți neplăcerile cauzate de alergii și probleme respiratorii.