BUCURĂ-TE DE O SCHIMBARE!

TESTEAZĂ-ȚI SALTEAUA

CÂT DE VECHE ESTE SALTEAUA TA?

Avem câteva lucruri interesante să-ți spunem.
0-5 ANI
 
5-7 ANI
 
7-9 ANI
 
9-10 ANI
 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SALTEAUA TA ÎNTRE 0-5 ANI?

 • PÂNĂ LA 5,2 KG

  Atât cântărește pielea moartă care se află în salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 1000

  Numărul de acarieni din salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 15.000

  Numărul de ore pe care le-ai dormit pe salteaua ta.

 • GROZAV

  Nivelul de suport oferit de salteaua ta.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SALTEAUA TA ÎNTRE 5-7 ANI?

 • PÂNĂ LA 7,4 KG

  Atât cântărește pielea moartă care se află în salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 10.000

  Numărul de acarieni din salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 20.000

  Numărul de ore pe care le-ai dormit pe salteaua ta.

 • BUN

  Nivelul de suport oferit de salteaua ta.

CE SE ÎNTAMPLĂ CU SALTEAUA TA ÎNTRE 7-9 ANI?

 • PÂNĂ LA 9,4 KG

  Atât cântărește pielea moartă care se află în salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 1.000.000

  Numărul de acarieni din salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 28.000

  Numărul de ore pe care le-ai dormit pe salteaua ta.

 • SCĂZUT

  Nivelul de suport oferit de salteaua ta.

CE SE ÎNTAMPLĂ CU SALTEAUA TA ÎNTRE 10 ANI?

 • PÂNĂ LA 10,4 KG

  Atât cântărește pielea moartă care se află în salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 10.000.000

  Numărul de acarieni din salteaua ta.

 • PÂNĂ LA 30.000

  Numărul de ore pe care le-ai dormit pe salteaua ta.

 • FOARTE SCĂZUT

  Nivelul de suport oferit de salteaua ta.

ÎNLOCUIEȘTE-ȚI SALTEAUA O DATĂ LA 10 ANI

BUCURĂ-TE DE O SCHIMBARE!

Știm cât este de important să ai parte de un somn odihnitor. Odata cu trecerea timpului, locul pe care îl considerăm a fi ideal pentru un somn sănătos, poate deveni motivul pentru care suntem treji pe parcursul nopții. De aceea, experții noștri în somn recomandă înlocuirea saltelei la fiecare 10 ani.

Și nu-ți fie teamă, schimbarea poate fi chiar un lucru plăcut. Mai ales când îți schimbi salteaua veche, lăsată și deteriorată, plină de acarieni. Îți poate schimba somnul, sănătatea și viața, așa că bucură-te de o schimbarea!

Dormeo

PRINCIPALELE MOTIVE PENTRU A-ȚI ÎNLOCUI SALTEAUA

TE TREZEȘTI CU DURERI DE SPATE SAU DE MUSCULATURĂ

Chiropracticienii sunt de acord cu faptul că dormitul pe o saltea veche poate provoca dureri cronice de spate. Te întorci noaptea de pe o parte pe alta pentru a găsi o poziție mai confortabilă sau pur și simplu te trezești a doua zi simțindu-te rigid și cu dureri de spate.

Dormeo® a dezvoltat salteaua Ergo Comfort cu un strat ergonomic unic în formă asemănătoare coloanei vertebrale, care se adaptează în funcție de mișcările tale. În acest fel, salteaua îți oferă mai mult suport și confort.

Vezi Salteaua Ergo Comfort
Dormeo

SIMȚI MIȘCĂRILE PARTENERULUI TĂU ÎN TIMPUL SOMNULUI

"Dormitul împreună cu partenerul este cel mai plăcut lucru...sau nu?"

"Nu pierde un somn odihnitor din cauza faptului că partenerul tău se foiește în timp ce doarme pe o saltea veche. Nu ar trebui să simți nicio mișcare pe tot parcursul nopții. Și nu pierde un somn liniștitor doar pentru că partenerul tău preferă suport și fermitate diferite."

Salteaua iMemory S plus de la Dormeo® are 8 niveluri de fermitate și fiecare nivel are 2 opțiuni diferite de suport.

Vezi Salteaua iMemory S Plus
Dormeo

CASĂ PENTRU MILIOANE DE ACARIENI ȘI ALERGENI

Strănutul poate fi cauzat și de salteaua veche. Pentru că nu ești singurul care doarme pe ea.

Dacă apar alergii noi sau dacă alergiile existente sau astmul se agravează... înseamnă că dormi cu inamicul - milioane de acarieni și alți alergeni. E timpul să te împrietenești cu o saltea nouă.

Toate saltelele Dormeo® au tratament CleanEffect®, care oferă protecție anti-acarieni, anti-bacteriană și anti-microbiană.

Vezi aici toate saltelele
Dormeo

TE TREZEȘTI OBOSIT

Un somn de calitate înseamnă o zi plină de energie. Mulți oameni caută vinovați atunci când nu dorm bine - probleme la serviciu, stres sau coșmaruri. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, motiviul principal este chiar salteaua ta veche.

Te întorci de pe o parte pe alta în timpul somnului? Te trezești obosit? Nu-ți schimba locul de muncă, schimbă-ți salteaua!

Saltelele Dormeo oferă adaptabilitate și confort.

Vezi aici toate saltelele
Dormeo

NU ȘTII CE SALTEA ȚI SE POTRIVEȘTE?

TE PUTEM AJUTA SĂ GĂSEȘTI SALTEAUA POTRIVITĂ PENTRU TINE

Răspunde la 5 întrebări scurte și alege salteaua care ți se potrivește în funcție de nevoi.

ALEGE-O PE CEA CARE ȚI SE POTIVEȘTE
Dormeo

CÂT DE DE DES TREBUIE SĂ-ȚI SCHIMBI SALTEAUA?

 

Durata de viață a unei saltele depinde de materiale, de dimensiunea și forma corpului tău și de stilul de viață pe care îl ai. Dar, mai devreme sau mai târziu, toate saltelele se deteriorează și își pierd din funcții. De-a lungul anilor, fiecare saltea acumulează acarieni, celule moarte ale pielii, mucegai, praf și polen, punându-ți sănătatea în pericol. Chiar dacă ai avut o grijă deosebită de ea, îți recomandăm să o schimbi la fiecare 7-10 ani.

SALTEAUA TA ARE SEMNE DE UZURĂ?

 

Unele saltele vechi au anumite defecte care sunt foarte bine ascunse. Așadar, trebuie să fii atent la câteva lucruri. Salteaua este lăsată pe mijoc sau în colțuri. Aceasta se deformează în timp datorită greutății corpului tău. Are denivelări sau este asimetrică - dacă există părți mai joase, mai moi, mai tari sau mai netede, acesta este un semn că salteaua ta nu mai este într-o stare bună. De multe ori, asimetria și faptul că salteaua s-a lăsat în diverse părți nu pot fi văzute cu ochiul liber, așadar, ar trebui să utilizezi o ruletă să vezi dacă aceasta este deformată.

ÎȚI ȚINE SALTEAUA PARTENERUL TREAZ?

 

Nu există o singură saltea care să se potrivească tuturor. Avem nevoi diferite, iar dormitul cu un partener este o altă provocare pe care trebuie să o depășim. Din fericire, unele saltele au nucleu dublu, astfel că se adaptează în funcție de nevoile fiecăruia. Mai mult decât atât, acestea reduc și transferul de mișcare, prevenind trezirea atunci când partenerul se mișcă. Dacă partenerul tău se mișcă, s-a îngrășat, a slăbit sau are dureri dimineața, este timpul să achiziționezi o astfel de saltea.

CARE SUNT RISCUILE PENTRU SĂNĂTATE ATUNCI CÂND DORMI PE O SALTEA VECHE?

 

"O saltea veche are efecte negative atât asupra sănătății fizice, cât și a celei psihice. Există un risc mult mai mare de a avea dureri de gât și de spare, dureri musculare, somnolență și schimbări de dispoziție. Mai mult decât atât, ești predispus la probleme grave, cum ar fi afecțiuni cardiace, sistem imunitar slab, obezitate și depresie, iar lista nu se oprește aici. Dacă dormi pe o saltea veche, este doar o chestiune de timp până când vor apărea una sau mai multe dintre aceste probleme, așadar, este mai bine să-ți faci timp pentru a investi într-o saltea nouă și, de fapt, în sănătatea ta."

ALEGE-ȚI NOUA SALTEA