CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Salteaua Dormeo Fresh Prima pentru toată copilăria

Fresh Prima crește odată cu copilul tău! Asigură susținerea corectă încă din primii ani, fiind salteaua perfectă pentru copii. Nu am compromite niciodată calitatea atunci când vine vorba de cei mici.

Pentru că ținem la visele lor

Saltea Dormeo Fresh Prima

Dimensiuni: 80 x 190
 
1.199,00 LEI Mai multe informații

Saltea Dormeo Fresh Prima

Dimensiuni: 80 x 200
 
1.199,00 LEI Mai multe informații

Achiziționarea unei saltele pentru un copil este o investiție importantă! De ce este Fresh Prima alegerea corectă?

Corpul în dezvoltare și dimensiunea saltelei

Copii au un ritm accelerat de creștere. Aceasta presupune achiziționarea unei noi saltele în fiecare an, întrucât cea actuală nu se mai potrivește. Unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegi cea mai bună saltea pentru copii este dimensiunea saltelei. Cu cât este mai mică salteaua, cu atât o vei folosi mai puțin timp. Saltelele de dimensiuni mari sunt, de obicei, cele mai bune alegeri pentru copii.

Salteaua cu o dimensiune mare este o alegere potrivită, permite folosirea ei de orice copil în creștere, până ajunge la maturitate. În plus, când copiii sunt mici, o saltea mare le permite să doarmă comod și în același timp, îi ajută să crească în același mediu comod și familiar.

O saltea de calitate înaltă poate dura între 8 și 12 ani. Fresh Prima este o saltea de înaltă calitate, disponibilă în două dimensiuni mari: 80x190, 80x200, 90x200 și 90x190.

Susținerea corectă a saltelei asigură o creștere sănătoasă a copilului

Susținerea este importantă fiindcă asigură un somn sănătos copilului tău. Dacă, în timpul somnului, copilul nu are o susținere adecvată, creșterea normală poate fi zădărnicită, existând și alte influențe negative asupra sănătății. Cea mai comodă și sănătoasă poziție de dormit este cu spatele drept; aceasta înseamnă că tuturor ne trebuie o saltea cu susținere.

Salteaua Fresh Prima nu este tare, nu este moale, asigură susținerea și are 3 zone de confort. Aceasta înseamnă că este o saltea adaptabilă, care se mulează după toate formele corpului, fie că e vorba de umeri, șolduri, mijloc sau cap.

De cât somn are nevoie copilul tău?

Nou-născuții între 1 și 4 săptămâni
au nevoie de 12-16 h/zi

4 săptămâni - 12 luni
14-15 h/zi

Sugarii
12-14 ore

3-6 ani
11-12 ore

Copilul tău suferă de alergii?

Astăzi, mulți copii suferă de alergii, iar cauza acestora poate fi aproape imposibil de depistat. Unele alergii sunt provocate de acarieni și alte dăunătoare microscopice care infestează spațiul unde dormim. Dacă micuțul tău suferă de alergii, e important să ții minte că are nevoie de o husă de saltea antialergică.

Fresh Prima este o saltea antibacteriană și antialergică. Spuma cu memorie generoasă ce se regăsește sub husă este moale și deosebit de igienică. Materialul din bumbac moale este întrețesut cu fibre îmbrăcate în argint și tratat cu CleanEffect®. Are efect eficient cu protecție anti-acarieni, antibacterii și anti-miros urât. Husa detașabilă se poate da jos ușor folosind fermoarul și se poate spăla oricând dorești.

Asigură-i copilului tău un somn mai bun cu salteaua Fresh Prima, care împiedica acumularea de bacterii ce l-ar putea ține treaz noaptea.

Fericirea ta este... misiunea noastră

Copilul tău are posibilitatea de a testa salteaua Fresh Prima, timp de 60 de nopți. În caz că decizi că Fresh Prima nu răspunde nevoilor copilului tău, îți oferim toți banii înapoi. Salteaua este garantată pentru 15 ani. Aceasta înseamnă 5.470 de dimineți când te vei trezi pregătit pentru o nouă zi plină de aventuri.

Saltea Dormeo Fresh Prima

Dimensiuni: 90 x 190
 
1.299,00 LEI Mai multe informații

Saltea Dormeo Fresh Prima

Dimensiuni: 90 x 200
 
1.299,00 LEI Mai multe informații

Salteaua Fresh Prima îi va asigura copilului tău odihna necesară pentru a crește armonios, confortul ideal, calitate de durată și susținere excepțională.

Pentru că ținem la visele lor