Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Exemple calcul 10 rate fara dobanda mai 2019

TBI Credit IFN SA

Pentru o tranzacţie în rate fixe, egale, din linia de credit cu cardul de credit Mastercard Standard oferit de TBI Credit IFN S.A., efectuată în baza unui ordin de debitare ȋn valoare de 649 lei, rambursată în 10 rate lunare, cu dobândă 0%, fără comision de analiză, valoarea ratei lunare de 64,9 lei, valoarea totală plătibilă de 649 lei, DAE 0%, durata contractului de credit fiind de 10 luni. Comision lunar de administrare card: 5 lei/lună. Prezenta ofertă se aplică în cazul în care nu se efectuează nicio altă tranzacţie până la rambursarea integrală a creditului, iar fiecare rată lunară este achitată integral de către client/ deţinătorul cardului.

Unicredit Consumer Financing S.A.

Pentru o valoare totală a creditului de 649 lei pe 10 luni: rata anuală a dobânzii (fixă) 0%, comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 64,9 lei, valoarea totală plătibilă 649 lei, DAE 0%.

Cetelem - BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala București

Pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 649 lei efectuată la data aprobării Liniei de credit și rambursată în 10 luni, rata lunară fixă este de 69,90 lei, dobânda fixă aplicată la sold este 0%, DAE 17,77%, valoare totală platibilă 699 lei. Comision de administrare card: 5 lei pe lună inclus in rata lunară.