CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Saltea Ergo Air+ Select 27 cm fermitate medie ajustabila

Photo
Video
-13% EXTRA

Experimentează suportul ergonomic superior pe o saltea premium de 27cm. Cele 5 zone ale stratului unic ERGO care se regasesc deasupra arcurilor dinamice Air Pockets oferă o adaptare dinamică și asigură suportul optim al coloanei tale. Spuma cu memorie oferă confort necondiționat. Tratarea adaptivă asigură un mediu pentru somn curat și uscat, iar fibrele naturale TENCEL™ Modal conferă o atingere fină pielii tale.

DE LA 466.5 LEI/LUNĂ PRIN CARDURI DE CUMPĂRĂTURI ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
Saltea Ergo Air+ Select 27 cm fermitate medie ajustabila
De la 2.799,00 LEI Up from
Club5*: 2.659,05 LEI
Livrare gratuita
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Descriere scurta

Experimentează suportul ergonomic superior pe o saltea premium de 27cm. Cele 5 zone ale stratului unic ERGO care se regasesc deasupra arcurilor dinamice Air Pockets oferă o adaptare dinamică și asigură suportul optim al coloanei tale. Spuma cu memorie oferă confort necondiționat. Tratarea adaptivă asigură un mediu pentru somn curat și uscat, iar fibrele naturale TENCEL™ Modal conferă o atingere fină pielii tale.

Afla mai multe
Detalii despre produs
Dormeo Air+ Select Ergo Mattress Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Special concepută pentru a-ți îmbunătăți somnul

Salteaua Dormeo Air+ Select Ergo a fost creată cu grijă pentru a oferi combinația perfectă de suport și confort. Conține îmbinarea  perfectă de materiale și tehnologie de ultimă generație. Nucleul este conceput din 6 cm de straturi ERGO și 6 cm de  spumă Ecocell®, stratul ERGO fiind inspirat de Kosmodisk. Ramurile sale răspund în mod dinamic mișcărilor corpului tău și asigură suportul optim al coloanei. Mai mult, husa saltelei este îmbogățită cu spumă cu memorie și se mulează perfect pe conturul corpului tău, reducând punctele de presiune de pe mușchi și oase.

 • Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

  Șase straturi diferite, fiecare cu scopul  de a te susține adecvat în timp ce îți asigură un confort de necontestat, toate acestea într-o saltea care permite circulația aerului, de 27cm înălțime.

 • Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

  Salteaua are multi-zone dinamice avansate: 5 zone de confort, atât în stratul ERGO, cât și în cel al arcurilor Air Pocket, care asigură o bună ergonomie și sinergie cu mișcările corpului tău, în special când dormi pe o parte.

O privire în interiorul saltelei

înălțime27cm

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Pune cursorul deasupra   pentru mai multe detalii.

 1. 2 cm de spumă Ecocell®

  Acest strat oferă confort personalizat, având  o structură celulară 3D elastică, plină cu celule minuscule, umplute cu aer, care se adaptează formei și greutății corpului tău.

 2. 8 cm de arcuri tip buzunar așezate în 5 zone

  Suportul din partea de jos a saltelei conferă un plus de stabilitate și adaugă înălțime. În plus, acest strat permite o bună circulație a aerului.

 3. 3 cm de spumă Ecocell®

  Stratul adițional de spumă foarte elastică crește nivelul de confort și suport.

 4. Stratul unic ERGO cu nucleu de 6 cm din spumă Ecocell®

  Inspirat de Kosmodisk, expertul coloanei vertebrale, stratul ERGO reprezintă inima saltelei. Ramurile stratului ERGO răspund și se adaptează  în mod dinamic mișcărilor corpului tău, care asigură suportul  optim al coloanei vertebrale și reduce durerile de spate. De asemenea, oferă 3 zone de confort separate pentru a asigura o bună ergonomie și sinergie cu mișcările corpului tău.

 5. 6 cm adiționali de spumă Ecocell®

  Stratul adițional de spumă foarte elastică sporește sentimentul de confort și suport.

 6. Husă matlasată din spumă cu memorie de 2 cm

  Se adaptează oricărei poziții, greutăți, forme sau temperaturi ale corpului. Se mulează perfect conturului său și reduce presiunea asupra mușchilor și oaselor.

 7. Acoperită cu CleanEffect ®, Adaptive si fibre TENCEL™ Modal

  Tratamentul pentru termoreglare Adaptive funcționează în sinergie cu fibrele naturale TENCEL ™ Modal din  husă pentru a asigura un mediu de somn uscat și proaspăt.

  Tratamentul CleanEffect® oferă protecție împotriva acarienilor, microbilor și bacteriilor.

 8. Husă lavabilă cu fermoar și 4 sisteme de prindere

  Partea superioară a husei este detașabilă și lavabilă, facilitând o igienă adecvată. Conține 4 sisteme de prindere pentru o manevrare ușoară.

Experimentează suportul excepțional al coloanei vertebrale

Nucleul este conceput din straturi ERGO de 6 cm din spumă Ecocell®, acesta fiind inspirat de Kosmodisk. Separate de 5 zone de confort, îți oferă cel mai bun suport ergonomic, având grijă ca spatele tău  să fie ferit de dureri.

Ramurile stratului ERGO răspund dinamic, adaptându-se mișcărilor corpului tău pentru a asigura suportul optim al coloanei vertebrale și pentru a evita durerile de spate.

În plus, 8 cm de arcuri tip buzunar cu suport zonal din partea de jos a saltelei sunt adăugați pentru un plus de stabilitate, înălțime și circulație optimă a aerului.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Adaptându-se nevoilor corpului în fiecare moment

Răsfață-te cu spuma cu memorie cu celule deschise de 2 cm care este cusută în husa matlasată și astfel te vei bucura de un confort sporit. Se adaptează perfect la fiecare parte  a corpului și reduce presiunea asupra mușchilor și oaselor.

Cele 3 straturi de spumă Ecocell®, o spumă cu memorie de nouă generație, concepută din celule 3D umplute cu aer și extra-flexibile se va adapta formei și greutății corpului tău, asigurând un confort excepțional și un suport adecvat.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Somn confortabil până dimineața

Pe lângă canalele de aer din stratul ERGO și arcurile dinamice de tip buzunar, am acordat o atenție suplimentară pentru a ne asigura că noua ta saltea permite circulația aerului, este curată și igienică. Husa:

 • Conține fibre TENCEL™ Modal: un material moale, care permite circulația aerului și care este produs din lemn de fag crescut natural, folosind un proces prietenos cu mediul. Contribuie la reglarea temperaturii și umidității.
 • Îmbunătățită cu tratament Adaptive care se adaptează temperaturii  corpului, pentru a-ți menține un mediu de dormit cald în timpul iernii și răcoros  în timpul verii.
Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Spune adio alergiilor

A deține o saltea care permite o circulație optimă a aerului este baza pentru a regla umiditatea și căldura suprafeței pe care bacteriile se dezvoltă cel mai des. Cu toate acestea, pentru a-ți proteja salteaua împotriva bacteriilor, acarienilor și microbilor , husa este îmbogățită cu tratament CleanEffect®.

În special dacă experimentezi probleme cu alergiile și ai o piele sensibilă, te vei bucura să afli că husa este detașabilă și lavabilă la 40°C.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Împărțirea unui pat fără perturbări

Indiferent cât de mult se mișcă partenerul tău, vei putea avea parte de un somn odihnitor întreaga noapte fără a simți nicio mișcare. Saltelele Air + Select Ergo sunt concepute cu nucleu dublu pentru orice dimensiune de la 160cm în sus. Este o caracteristică unică și îți va  permite atât ție, cât și partenerului tău să aveți un somn fără niciun disconfort pe tot parcursul nopții și vă va permite amândurora să aveți parte de odihna binemeritată.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Instalarea este simplă și rapidă

Noua ta saltea va ajunge la ușa ta sub formă de rolă comprimată și sigilată în vid, protejată într-o cutie de transport. Toate saltelele noastre sunt comprimate și sigilate în vid datorită procesului de livrare ecologic și protecției pe parcursul transportului.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Tăie cu grijă punga exterioară cu o foarfecă, având grijă să nu tai punga de plastic din interiorul saltelei. Nu este recomandată folosirea unui cuțit.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Întinde salteaua sigilată pe pat. Tăie cu grijă punga de plastic de-a lungul marginilor și îndepărteaz-o.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Așteaptă  timp de 6 ore pentru ca noua ta saltea să se extindă complet.

Informatii Tehnice
Gama Dormeo Harmony
Program Dormeo Dormitor
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star