CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Saltea Dream Inspiration 22 cm fermitate adaptabila

Photo
Video

Trezește-te pe propriul tău nor, simțindu-te revigorat și complet odihnit. Salteaua Dormeo Dream Inspiration oferă cel mai adaptabil mediu datorită structurii proiectate unic, în mai multe straturi, ce te ajută să dormi mai profund. Fiecare strat lucrează în sinergie cu celelalte straturi pentru a se adapta perfect greutății tale corporale, modelându-se și absorbind punctele de presiune. Tratamentul CleanEffect® asigură o igienă impecabilă. Husa este lavabilă.

Saltea Dream Inspiration 22 cm fermitate adaptabila
De la 1.849,00 LEI Up from
Club5*: 1.571,65 LEI
Livrare gratuita
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Descriere scurta

Trezește-te pe propriul tău nor, simțindu-te revigorat și complet odihnit. Salteaua Dormeo Dream Inspiration oferă cel mai adaptabil mediu datorită structurii proiectate unic, în mai multe straturi, ce te ajută să dormi mai profund. Fiecare strat lucrează în sinergie cu celelalte straturi pentru a se adapta perfect greutății tale corporale, modelându-se și absorbind punctele de presiune. Tratamentul CleanEffect® asigură o igienă impecabilă. Husa este lavabilă.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Confort și sprijin

Salteaua Dormeo Dream Inspiration este rezultatul a 20 de ani de experiență în producția saltelelor de înaltă calitate, oferind milioanelor de utilizatori mulțumiți un somn mai bun,  noapte de noapte. Aceasta este prima saltea Dormeo care are cinci straturi diferite de spumă, prin care se adaptează la orice poziție de dormit și la orice formă a corpului. Oferă un sprijin focusat pe anumite zone, sprijin de care vor beneficia în special cei care dorm pe lateral. Astfel, indiferent unde se regăsește concentrația cea mai mare de presiune, salteaua se adaptează și oferă susținere adecvată, astfel încât să nu existe disconfort.

Confort desăvârșit - o saltea care îți va induce un somn profund

Partea superioară a saltelei este formată din 3 tipuri de spumă cu memorie de nouă generație. Astfel, aceasta va conduce la o eliberare a tensiunii din mușchi și articulații.

Când te întinzi pentru prima dată, spuma reacționează la temperatura corpului tău și se mulează pe contururile acestuia în funcție de forma, greutatea și poziția individuală de dormit. Datorită diferitelor grade de moliciune și adaptare care conlucrează pentru a distribui uniform greutatea corpului ca răspuns la presiune, vei avea o senzație liniștitoare de scufundare pe măsură ce te cufunzi în somn:

  • 2 cm de spumă cu memorie albă, foarte moale, cu celule deschise, amplasată deasupra,
  • 3 cm de spumă cu memorie albastră, cu celule deschise, ca strat de mijloc,
  • 5 cm de spumă cu memorie verde, cu celule deschise, constituind baza saltelei și fiind stratul cel mai puțin moale.

Susținere optimă în 5 zone pentru coloana vertebrală

Partea centrală a saltelei este compusă din 2 straturi diferite din noua generație de spumă Ecocell®, cunoscută pentru elasticitatea remarcabilă și pentru structura cu celule deschise care transformă salteaua într-un mediu de dormit aerisit și confortabil

Cei 7 cm de spumă albă Ecocell® de la bază sunt mai fermi comparativ cu cei 5 cm de spumă Ecocell® albastru deschis de deasupra acestuia. Împreună asigură un sprijin excelent al coloanei vertebrale și aduc confort noapte de noapte.

Ambele tipuri prezintă mai multe canale de aerisire în partea superioară și cea inferioară a stratului, pentru a asigura o circulațe constantă a aerului. Astfel, împiedică formarea și menținerea umezelii în saltea.

Canalele de aerisire din stratul superior sunt poziționate inteligent, asigurând 5 zone distincte pentru susținerea conturului corpului, acolo unde este necesar (sub șolduri, umeri, genunchi). Coloana ta va fi astfel aliniată corespunzător în timpul somnului.

Design atractiv combinat cu tratamente eficiente de igienizare

Husa exterioară este înfrumusețată cu un model de cercuri mici albastre, care formează cercuri mari spre centrul saltelei. Acest model se întinde peste marginile saltelei și se transpune într-un design modern de cascadă. Partea de jos este realizată din material albastru închis.

Pe lângă faptul că salteaua are un aspect modern care va da un farmec contemporan dormitorului tău, husa este, la rândul său, îmbogățită cu tratamentul CleanEffect®. Astfel, aceasta oferă protecție antimicrobiană, antibacteriană și anti-acarieni. Husa este totodată detașabilă și lavabilă pentru igienizare frecventă.

Ambalare în vid

Salteaua vine rulată și ambalată în vid, prevenind petele și asigurând un transport ușor.

Informatii Tehnice
Gama Dormeo Vitality
Program Dormeo Dormitor
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star