CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Saltea Air+ Comfort Ergo 27 cm fermitate medie

Photo
Video

Bucură-te de un somn odihnitor pe o saltea premium de 27 cm, care îți va menține coloana vertebrală aliniată, ameliorându-ți, totodată, durerile de gât și de spate. Dispune de un strat ERGO cu 3 zone, inspirat de mișcările naturale ale coloanei vertebrale. Tratamentul Adaptive asigură un mediu proaspăt și uscat de dormit, în timp ce fibrele naturale TENCEL™ Modal îi oferă pielii tale o atingere catifelată.

Saltea Air+ Comfort Ergo 27 cm fermitate medie
De la 2.499,00 LEI Up from
Club5*: 2.124,15 LEI
Livrare gratuita
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Descriere scurta

Bucură-te de un somn odihnitor pe o saltea premium de 27 cm, care îți va menține coloana vertebrală aliniată, ameliorându-ți, totodată, durerile de gât și de spate. Dispune de un strat ERGO cu 3 zone, inspirat de mișcările naturale ale coloanei vertebrale. Tratamentul Adaptive asigură un mediu proaspăt și uscat de dormit, în timp ce fibrele naturale TENCEL™ Modal îi oferă pielii tale o atingere catifelată.

Afla mai multe
Detalii despre produs
Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Special concepută pentru a ameliora durerile de gât și de spate

Salteaua Dormeo Air+ Comfort Ergo a fost proiectată cu atenție pentru a oferi combinația ideală de susținere și confort. Materialele folosite se adaptează în funcție de forma corpului pentru a ameliora durerea. Nucleul este realizat din straturi ERGO de 6 cm de  spumă Ecocell®. Nervurile sale răspund dinamic la mișcările corpului tău și asigură o aliniere optimă a coloanei vertebrale.

 • Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

  Cinci straturi diferite, fiecare cu scopul de a-ți oferi suport, asigurându-ți, în același timp, un plus de confort, toate împreună într-o saltea înaltă de 27 cm.

 • Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

  Salteaua are multi-zone dinamice avansate: 3 zone de confort atât în stratul Ergo, cât și în straturile cu buzunare de aer, care asigură suport ergonomic mai ales atunci când dormi.

Aruncă o privire în interiorul saltelei

înălțime27cm

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Pune cursorul deasupra   pentru mai multe detalii.

 1. 2m de spumă Ecocell®

  Acest strat oferă confort personalizat și are o structură celulară elastică, 3D, plină cu celule minuscule, umplute cu aer, care se adaptează în funcție de forma și greutatea corpului tău.

 2. 8 cm de arcuri cu buzunare plasate în 3 zone

  Suportul de pe partea inferioară a saltelei oferă o mai mare stabilitate și permite circulația optimă a aerului.

 3. 4 cm de spumă Ecocell®

  Stratul suplimentar de spumă elastică crește senzația de confort și suport.

 4. Strat unic ERGO de 6 cm de spumă Ecocell®

  Inspirat de Kosmodisk, expertul coloanei vertebrale, acest strat reprezintă inima saltelei. Nervurile stratului ERGO răspund dinamic și se adaptează mișcărilor  corpului tău pentru a asigura o aliniere optimă a coloanei vertebrale și pentru a reduce durerile de spate. Mai mult decât atât, oferă 3 zone de confort separate pentru a asigura o bună ergonomie cu mișcările corpului.

 5. 6 cm de straturi suplimentare de spumă Ecocell®

  Stratul suplimentar de spumă foarte elastică oferă un plus de confort și suport.

 6. Înveliș cu fibre CleanEffect®, Adaptive și TENCEL™ Modal

  Tratamentul de termoreglare Adaptive funcționează în sinergie cu fibrele naturale TENCEL™ Modal din husă pentru a asigura un mediu de dormit uscat și proaspăt. Tratamentul CleanEffect® oferă protecție împotriva acarienilor, bacteriilor și microbilor.

 7. Husă lavabilă cu fermoar

  Partea superioară a husei este detașabilă și lavabilă, ceea ce permite o bună igienă.

Sprijin excepțional pentru coloana vertebrală

Nucleul este realizat din strat de 6 cm de spumă Ecocell®, inspirat de Kosmodisk. Separat în 3 zone de confort, îți oferă suport ergonomic și are grijă ca spatele tău să nu simtă niciodată durere.

Nervurile stratului ERGO  răspund dinamic și se adaptează la mișcările corpului tău pentru a asigura o aliniere corectă a coloanei vertebrale și pentru a ameliora durerile de spate.

În plus, pe partea inferioară a saltelei există 8 cm de buzunare cu aer pentru o mai bună stabilitate și înălțime.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Se adaptează la nevoile tale în orice moment

Cele 3 straturi de spumă Ecocell®, o spumă cu memorie de ultimă generație, realizată din celule 3D minuscule, umplute cu aer, super flexibile, se vor adapta în funcție de forma și greutatea corpului, oferindu-ți confortul de care ai nevoie.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Bucură-te de un somn odihnitor până dimineață

Pe lângă canalele de aer din stratul ERGO și arcurile cu buzunare, ca salteaua să rămână mereu curată și igienică, husa joacă un rol foarte important:

 • conține fibre TENCEL™ Modal: o țesătură moale, care permite circulația optimă a aerului și este fabricată din lemn de fag crescut natural, folosind un proces ecologic. Contribuie la reglarea temperaturii și a umidității.
 • îmbunătățită cu tratament Adaptive care răspunde la temperatura corpului și la transpirație. Menține căldură iarna și răcoare vara.
Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Spune ADIO alergiilor

O saltea care permite circulația optimă a aerului reprezintă baza pentru a regla umiditatea și căldura suprafeței pe care se dezvoltă cel mai des bacteriile. Cu toate acestea, pentru a proteja și mai mult salteaua de bacterii, acarieni și microbi , husa este îmbogățită cu tratament CleanEffect®.

Daca ai probleme cu alergiile și cu pielea sensibilă, vei fi bucuros să afli că husa este detașbilă și poate fi spălată la 40°C.

Dormeo Air+ Comfort Ergo Mattress

Transport rapid și sigur

Noua saltea îți va fi livrată la ușă rulată, vidată și protejată într-o cutie de ambalare - învelită în DOUĂ straturi de plastic.  Toate saltelele noastre sunt comprimate și vidate pentru protecție la transport și un proces de livrare sustenabil.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Taie sacul exterior folosind foarfeca, având grijă să nu tai sacul de plastic interior. Nu folosi cuțitul.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Derulează pe pat salteaua închisă în vid. Taie cu atenție sacul de plastic de-a lungul marginilor și îndepărtează-l.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Este nevoie de 6 ore ca salteaua să se extindă complet.

Informatii Tehnice
Gama Dormeo Harmony
Program Dormeo Dormitor
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star