CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Pătura grea pentru somn profund

100 100 1
SKU: 99-1000127858
Disponibil doar în magazine selectate
Photo
Video

Pătura Anti-Stres este mult mai grea decât o patură obișnuită, având o umplutură realizată din bile de sticlă fără BPA. Acestea minimizează mișcarea corpului prin aplicarea greutății pe corp și vă ajută să adormiți mai repede și să vă odihniți mai bine, inducând relaxare și ameliorând anxietatea. Este fabricată din pluș moale, gri. 2 opțiuni: 4,5 kg (100x150cm) și 5,4 kg (120x180cm).

Pătura grea pentru somn profund
De la 229,00 LEI Up from
Produsul este disponibil doar in magazine selectate
Descriere scurta

Pătura Anti-Stres este mult mai grea decât o patură obișnuită, având o umplutură realizată din bile de sticlă fără BPA. Acestea minimizează mișcarea corpului prin aplicarea greutății pe corp și vă ajută să adormiți mai repede și să vă odihniți mai bine, inducând relaxare și ameliorând anxietatea. Este fabricată din pluș moale, gri. 2 opțiuni: 4,5 kg (100x150cm) și 5,4 kg (120x180cm).

Afla mai multe
Detalii despre produs

Pătura care îți asigură un somn odihnitor și relaxant

Studiile au arătat că folosirea unei pături anti-stres îți poate îmbunătăți somnul conferindu-ți o senzație de relaxare și liniște prin simularea unei îmbrățișări. Această îmbrățișare simulată te calmează prin stimularea sistemului nervos parasimpatic și te ajută să te relaxezi imediat ce ai rămas în pat, oferindu-ți somnul cel mai bun, pe care corpul tău îl merită. 

Perlele speciale din sticlă fără BPA distribuite uniform în pătura Anti-Stres Dormeo asigură o greutate suplimentară și o presiune liniștitoare, ușoară, pe întregul corp. Acest lucru încurajează producerea de serotonină și melatonină - hormoni care te ajută să îți imbunătățiești starea de spirit. Induc relaxare și ameliorează anxietatea pentru un somn relaxant.

Ușor de folosit

 • Dormeo Weighted Blanket

  Somn odihnitor

 • Dormeo Weighted Blanket

  Ameliorează Anxietatea

 • Dormeo Weighted Blanket

  Reduce Stresul

 • Dormeo Weighted Blanket

  Reduce Oboseala

10% presiune în timpul nopții. 100% energie dimineața

Această pătură anti-stres premium a fost concepută pentru a cântări aproximativ 10% din greutatea corpul tău pentru a te relaxa în mod natural, simulând senzația de a fi ținut în brațe. Disponibilă în două dimensiuni, pătura este perfectă pentru persoanele de toate vârstele. * Fie ca tragi un pui de somn, te uiți la televizor sau citești o carte. Pătura anti-stres Dormeo este ideală nu doar pentru un somn bun - ci aduce calm, confort și relaxare în orice moment, zi sau noapte.

Materiale de calitate superioară pentru confort și îngrijire de lungă durată

Pătura anti-stres Dormeo este practică dar are și rol decorativ. Pătură este făcută din pluș moale, culoare gri pe ambele părți. Umplutura care adaugă funcția principală – greutatea, este făcută din bile de sticlă fără BPA.

 • Dormeo Weighted Blanket

  Cusături durabile

  Cusaturile sunt bine gândite astfel încât greutatea să fie perfect distribuită și să nu se acumuleze în anumite zone.

 • Dormeo Weighted Blanket

  Umplutură de calitate

  Umplutura formată din bilele speciale, relaxante, creează o presiune ușoară și calmantă asupra întregului corp.

 • Dormeo Weighted Blanket

  Design modern, cusături ce împart pătura în secțiuni egale

  Cusăturile împart pătura în secțiuni pătrate egale ce păstrează bilele speciale la locul lor distribuind uniform greutatea acestora. Previn mișcarea și zgomotul în timp ce te odihnești.

Întreținere

Se recomandă curățarea profesională. Husa pilotei este recomandată în special pentru protejarea păturii anti-stres și pentru întreținerea mai ușoară.

100% satisfacție garantată

Această pătură anti-stres te ajută să elimini problemele cu somnul și să te odihnești corespunzător. Satisfacție garantată 100%.

Testare gratuită timp de 15 nopți.

Efectele păturii anti-stres

Pătura anti-stres te ajută să dormi mai bine, în următoarele moduri:

 • Somn profund - presiunea creată de pătură imită senzația de îmbrățișare pentru a stimula nivelul de melatonină, care îmbunătățește calitatea somnului
 • Te simți mai calm - Crește nivelul de seratonină, te calmează, procesare senzorială și în final, reduce activitatea în sistemul nervos
 • Trăiești mai fericit - Reduce anxietatea și stresul aducând senzația de dimineți revigorante și ajută la creșterea productivității
 • Adormi mai repede - Datorită greutății, pătura ajută la detensionare și te face să te simți mai puțin stresat și mult mai relaxat.

Sfaturi:

 • *Pătura anti-stres nu este recomandată spre a fi folosită de copiii care cântăresc mai puțin de 38,5 kg.
 • *Greutatea păturii nu trebuie să depășească 10% din greutatea corpului utilizatorului.
 • Nu folosiți niciodată pătura umedă; nici pe apă sau în apropierea ei.
 • În caz de deteriorare permanentă, asigurați-vă că produsul este depozitat în mod corespunzător, în conformitate cu legislația locală.
 • Produsul a fost verificat și testat, dar utilizarea acestuia și consecințele sunt responsabilitatea strictă a utilizatorului.

Dr. Izidor Ivanovič / Fizioterapeut despre beneficiile Păturii Anti-Stres Dormeo

Pătura anti-stres Dormeo are un efect foarte liniștitor asupra corpului, deoarece dă senzația unei îmbrățișări sigure - ca în burtica mamei. Această senzație declanșează în mod natural receptorii din corpul nostru, care ulterior cresc nivelul de dopamină și serotonină din creier. Aceștia sunt hormonii responsabili de „starea de bine”, ambii fiind foarte importanți pentru relaxarea organismului.

 

Dormeo Weighted Blanket
Mai multe informatii

Beneficiile păturii Anti-Stres

Poate scădea stresul, deoarece simulează o îmbrățișare, ceea ce studiile au arătat că ar putea avea un efect calmant. Poate fi folosit în timpul zilei în timp ce citești, vizionezi un film, dormit atât pentru adulți, cât și pentru copii (copiii, deoarece sunt expuși informațiilor, pot dezvolta un stres ridicat)

Poate scădea anxietatea. Folosirea păturii atunci când te relaxezi te ajută să eliberezi hormoni fericiți ca serotonina și oxitocina care îți ridică starea de spirit, te ajută să te relaxezi fizic și mental și îți semnalizezi creierul că ești în siguranță și că totul este în regulă.

Îmbunătățește calitatea somnului. Datorită stresului mai mare somnul poate fi afectat, astfel încât utilizarea unei pături grele te poate ajuta să obții somnul restaurator de care ai nevoie pentru a avea energia necesară în timpul perioadelor de stres.

Simțindu-te mai calm și fără stres, te simți mai bine și ai capacități mai bune de a face față în această perioadă și te poți bucura de timp cu familia sau persoana iubită.

Informatii Tehnice
Caracteristici suplimentare 100x150 cm, greutate totală 4,5 kg; 120x180 cm, greutate totală 5,4 kg
Info. aditionale • Pătură anti-stres
• Datorită structurii sale speciale poate contribui la îmbunătățirea calității somnului, reducând în același timp stresul, anxietatea, durerea în timpul menstruației etc.
• Păturile cu greutate sunt concepute pentru a stimula o îmbrățișare, ceea ce studiile arată că ar putea avea un efect calmant.
• Moale și confortabilă, confecționată din material de pluș de calitate pe ambele părți
• Culoare gri elegantă
• Umplută cu micro-perle speciale din sticlă fără BPA
• Matlasare pătrată pentru distribuirea uniformă a perlelor
• Multifuncțională: pentru dormit, relaxare, utilizare în timp ce lucrezi
• 2 greutăți: 4,5kg (100x150cm) și 5,4kg (120x180cm)
• Ambalată în cutie de carton
Program Dormeo Sufragerie
Suprafata 100% Poliester
Umplutura 92% perle speciale din sticlă fără BPA; 8% of Poliester
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (1 Pareri)

5

1 Parere(i)

1 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Tania

www.dormeo.ro

Cea mai buna alegere
Sufar de sindromul picioarului nelinistit. Este o senzatie agravanta de spasm de care pur si simplu nu pot scapa. Folosirea unei paturi ponderate imi controleaza sindromul picioarelor nelinistite, ajutandu-mi picioarele sa simta confortul greutatii pe ele, astfel incat sa nu am spasmurile pe care le fac in mod normal. Ma ajuta sa ma simt atat de comod in pat incat adorm imediat.