CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Prosop de baie Mirabai

Photo
Video

Prosopul de baie Mirabai are un design atractiv, perfect atât pentru dormitor, cât și pentru baie. Realizat din bumbac 100%, acest prosop este super absorbant, dar totuși foarte ușor. Disponibil în 5 culori elegante: gri antracit, alb perlat, bej cremos, mov grandios și violet orhidee, ornat cu bordură dobby jacquard. Dimensiuni: 50x100cm și 70x140cm.

Prosop de baie Mirabai
119,00 LEI
Pentru informatii despre perioada de livrare, selectati o varianta.
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Descriere scurta

Prosopul de baie Mirabai are un design atractiv, perfect atât pentru dormitor, cât și pentru baie. Realizat din bumbac 100%, acest prosop este super absorbant, dar totuși foarte ușor. Disponibil în 5 culori elegante: gri antracit, alb perlat, bej cremos, mov grandios și violet orhidee, ornat cu bordură dobby jacquard. Dimensiuni: 50x100cm și 70x140cm.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Mai mult decât un prosop decorativ

Este un mod minunat de a lega elementele decorative din colecția Mirabai atât pentru dormitor cât și pentru baie. Este prosopul pe care vei dori să îl folosești de fiecare dată când ești în baie. Sunt disponibile în cinci culori elegante pentru a se potrivi cu restul colecției Mirabai: gri antracit, alb perlat, bej cremos, mov grandios și violet orhidee. De asemenea, au un design minunat de bordură jacquard dobby. Fabricate din bumbac ultra-moale 100%, aceste prosoape sunt mai mult decât un element elegant de design. Sunt super-absorbante, dar încă foarte ușoare, datorită țesăturii lor cu răsucire zero.

De ce este mai bună răsucirea zero?

Atunci când firul este răsucit, de obicei este pentru a-l face mai puternic, dar prin răsucirea firului își pierde o parte din moliciunea sa inerentă și se schimbă modul în care absoarbe și reține umiditatea. Folosim tehnica aceasta pentru a-ți oferi cel mai moale și mai absorbant prosop posibil, păstrând în același timp un design ușor. Prosopul nostru cu răsucire zero îți va lăsa senzația că apa de pe pielea ta ar fi fost absorbită, în loc să fie ștearsă cu o cârpă umedă.

Ușor și ușor de uscat

Un alt avantaj al tehnicii de răsucire zero este că prospoul Mirabai este mai ușor decât alte prosopae de baie, așadar nu se va îngreuna atunci când este umed și nu-țiva ocupa mult loc în coșul de haine. Prosopul Mirabai se va usca mai repede decât alte prosoape din comerț deoarece acesta nu reține apa în țesătura răsucită.

Bumbacul: Fibra ideală pentru Prosoape

Bumbacul este fibra ideală pentru fabricarea prosoapelor datorită nivelului ridicat de absorbție, rezistență, durabilitate și pentru că este, de asemenea, hipoalergenic. Prosoapele de bumbac sunt perfecte pentru cei cu astm, alergii sau piele sensibilă și sunt în mod natural rezistente la praf.

Colecția Mirabai

Colecția Mirabai este inspirată dintr-un copac cu frunze mereu verzi, originar din India, numit copacul Neem (Azadirachta indica). A fost recunoscut ca una dintre cele mai promițătoare surse de compuși cu proprietăți antibacteriene și medicinale. Neem a fost folosit ca medicament tradițional împotriva diferitelor boli umane din cele mai vechi timpuri în India.

Există aproximativ 700 de preparate din plante diferite pe bază de Neem, care pot fi găsite în locuri precum Ayurveda, Siddha, Unani și Amchi. Cu toate acestea, la nivel mondial, de asemenea, a primit multă atenție pentru utilizarea sa potențială în numeroase aplicații de asistență medicală în țări precum China, SUA, Franța, Germania și Italia.

Informatii Tehnice
Dimensiune 50x100 cm; 70x140 cm
Material 100% cotton
Program Dormeo Sufragerie
Disponibilitate în magazine
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect (cu excepția saltelelor). Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine:

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star