Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Pilota Dubla Luna

Photo
Video

Pilota dublă Dormeo Luna este o pilotă moale și confortabilă pe care o puteți folosi pe tot parcursul anului. Microfibrele avansate Wellsleep vă va asigura un mediu optim de dormit. Disponibila in doua dimensiuni.

Pilota Dubla Luna
279,80 LEI
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Pentru informatii despre perioada de livare, selectati o varianta.
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Informatii Tehnice
Descriere scurta

Pilota dublă Dormeo Luna este o pilotă moale și confortabilă pe care o puteți folosi pe tot parcursul anului. Microfibrele avansate Wellsleep vă va asigura un mediu optim de dormit. Disponibila in doua dimensiuni.

Afla mai multe
Detalii despre produs
Te invitam sa vezi produsul, sa il atingi si sa il testezi in magazinele noastre.

Pilota dublă Dormeo Luna este o pilotă moale și confortabilă pe care o puteți folosi pe tot parcursul anului. Microfibrele avansate  Wellsleep vă va asigura un mediu optim de dormit. Două pilote pentru trei combinații de căldură. Puteti folosi pilota mai subtire in timpul verii si pe cea mai groasă primavara si toamna sau sa le uniti pentru a obtine o pilota calduroasa iarna.

O combinație de microfibre avansate Wellsleep® și sistemul AirX asigură o circulație optimă a aerului și vă oferă un mediu proaspăt de dormit, permițându-vă să dormiți liniștit noaptea noaptea.

Tratamentul Silpure are avantaje anti-bacteriene naturale, asigurând curățenie și o prospețime de durată. Funcționează ca un scut invizibil anti-bacterian, chiar și după multe spălări.

Dormeo Luna duvet dublu este potrivit pentru persoanele predispuse la alergii care au nevoie să-și spele în mod regulat păturile. Duvet este lavabil la mașină la 60 ° C.

Pilota Dormeo Luna este lavabilă la mașină la 60 ° C.

  • Cele două părți se pot prinde între ele pentru un confort sporit în nopțile friguroase de iarnă. Pilotele pot fi folosite și separat în nopțile călduroase.
  • Tratamentul Silpure asigură protecție antibacteriană pentru un mediu de dormit proaspăt și curat.
  • Umplutura cu microfibre avansate Wellsleep oferă extra volum.
  • Sistemul AirX asigură un mediu de dormit ventilat, proaspăt și uscat.
  • Complet lavabilă la mașină de spălat la 60°C.
Informatii Tehnice
Gama Dormeo Comfort
Program Dormeo Dormitor

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star