Dream Catcher

Photo
Video
-30%

Un captator de vise este un obiect manual realizat pe baza unui cerc de salcie, pe care este țesută o plasă sau o țesătură liberă.

Dream Catcher

Pret: 27,00 LEI


Pret redus: 19,00 LEI

Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 4-5 zile lucratoare.
  • Descriere scurta
  • Detalii despre produs
  • Informatii Tehnice
  • Magazinele de unde puteti ridica produsul
Descriere scurta

Un captator de vise este un obiect manual realizat pe baza unui cerc de salcie, pe care este țesută o plasă sau o țesătură liberă.

Afla mai multe
Detalii despre produs
Un captator de vise este un obiect manual realizat pe baza unui cerc de salcie, pe care este țesută o plasă sau o țesătură liberă. Captatorul de vis este apoi decorat cu obiecte sacre, cum ar fi pene. Unii cred că captatorul de vise, așa cum spune si numele, ne prind visele în plase și că spiritele bune își găsesc drumul prin gaură și plutesc între pene peste oamenii care dorm și spiritele rele sunt prinse în plase și se topesc în soarele de dimineață.
Informatii Tehnice
Gama Dormeo Vitality
Program Dormeo Dormitor
Magazinele de unde puteti ridica produsul
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. In cazul in care magazinul nu este vizibil in lista pentru selectie, inseamna ca momentan acel produs nu poate fi ridicat din acel magazin. Dupa finalizarea comenzii, in termen de 24 de ore vei fi contactat telefonic de catre magazin pentru a-ti oferi informatiile exacte despre data la care iti poti ridica comanda.

Pareri clienti 1 Articol(e)

5

1 Parere(i)

1 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Dorpty

www.dormeo.ro

09.02.2019

Sublim
Extrem.de frumos. Imi place enorm

1 Articol(e)