-67% | Zilele Iubirii

Alege CADOUL potrivit!

Grabeste-te:
[banner_timer]
 

Tigaie Grill, 27x27cm, Delimano Stone Legend CopperLUX

Photo
Video

Utilizați tigaia grill pentru a găti piept de pui simplu și mâncare similară, fără a o scufunda în ulei. Este fabricată din email rezistent și anti-aderent, cu particule de piatră reale și cupru, care conferă conductivitate superioară pentru o gătire mai uniformă. Pot fi utilizate pe orice suprafață de gătit: plită electrică, gaz, ceramică sau inducție. Ușor de curățat la mașina de spălat vase în condiții de siguranță. Dimensiune: 27x27cm.

Tigaie Grill, 27x27cm, Delimano Stone Legend CopperLUX
179,99 LEI
Selecteaza o optiune
Comenzi si asistenta clienti 021 301 72 89
Produs disponibil. Timp estimat pentru livare: 3-4 zile.
 • Descriere scurta
 • Detalii despre produs
 • Informatii Tehnice
 • Magazinele de unde puteti ridica produsul
Descriere scurta

Utilizați tigaia grill pentru a găti piept de pui simplu și mâncare similară, fără a o scufunda în ulei. Este fabricată din email rezistent și anti-aderent, cu particule de piatră reale și cupru, care conferă conductivitate superioară pentru o gătire mai uniformă. Pot fi utilizate pe orice suprafață de gătit: plită electrică, gaz, ceramică sau inducție. Ușor de curățat la mașina de spălat vase în condiții de siguranță. Dimensiune: 27x27cm.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Particule de titaniu, piatră și cupru pentru cele mai bune vase de gătit din viața ta

Tigaia Grill, Delimano Stone Legend Copperlux 27x27 cm conține particule de titaniu, piatră și cupru, care vă vor ușura gătitul, mâncărurile tale devenind mai gustoase și mai sănătoase. Particulele de titaniu întăresc tigaia și o fac rezistentă la zgârieturi pentru o gătire mai sigură, particulele de piatră rețin căldura și o eliberează treptat în ingrediente, păstrând substanțele nutritive și aromele naturale pentru a vă ajuta să pregătiți cele mai bune feluri de mâncare, iar particulele de cupru se încing rapid pentru a permite prepararea rapidă a mâncării și a economisi energie prețioasă în acest proces.

Bucură-te de gustul tradițional al mâncării pe piatră adevărată

Gătitul în tigăi cu particule de piatră nu numai că eliberează treptat căldura în mâncare, dar oferă, de asemenea, gustul tradițional de mâncare gătită pe piatră reală, care va impresiona cu siguranță toți oaspeții dvs. de la cină.

Avantajele învelișului QuanTanium:

 • Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție.
 • Datorită proprietăților magnetice, acestea se încing rapid în inducție la o temperatură scăzută. Economisești 20% din energia electrică.
 • Posibilitatea de a găti la o temperatură medie dar atingând performanțe maxime.
 • Curățare ușoară la mașina de spălat vase.
 • Culori durabile (smaltul se arde doar la 840°C).
 • Gătit cu doar o picătură de ulei.
 • Anti-aderență extremă.
 • Fabricată în Spania.

FAQ

 • De ce oțel?

  Metal puternic și durabil. Oalele și tigăile care conțin oțel sunt mai stabile deoarece sunt mai grele. Oțelul este bine cunoscut datorită înmagazinării căldurii, astfel că acesta este extrem de folositor pentru tipurile de alimente care necesită timp îndelungat de gătire.

 • De ce email?

  Deoarece protejează oțelul cu un strat sticlos, structură puternică și inalterabilă majorității atacurilor chimice. Emailul este extrem de durabil și este un conductor rapid de căldură. În plus, acesta este anti-aderent datorită suprafeței sale non-poroase.

 • De ce înveliș Whitford QuanTanium cu particule de piatră și cupru?

  Pentru proprietățile sale anti-aderente și rezistente la zgârieturi - care îți permit gătitul cu nivel scăzut de grăsime - și pentru că îți permite de asemenea folosirea ustensilelor din metal pe suprafața acestuia. În plus, pentru cea mai bună conductivitate la căldură - gătire rapidă și mai puțină energie electrică!

Construcția gamei Delimano Stone Legend Copperlux

 1. Primul strat de bază de email pe oţel
 2. Al doilea strat de email colorat pe oţel
 3. Oţel de înaltă calitate
 4. Primul strat interior de email pe oţel
 5. Al doilea strat interior de email pe oţel
 6. Primul strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
 7. Al doilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent cu particule de cupru şi piatră naturală
 8. Al treilea strat de înveliş Quantanium® anti-aderent
1
2
3
4
5
6
7
8
Informatii Tehnice
Dimensiune 27x27 cm
Info. aditionale 100% fără PFOA

UTILIZARE: Verificați compatibilitatea produsului cu plita dumneavoastră electrică pentru a îl utiliza alături de o sursă de căldură potrivită (a se vedea informațiile de pe partea din față a ambalajului). Aceasta va asigura o gătire mai bună a alimentelor și o curățare mai ușoară.

Produsul este proiectat să fie cât se poate de eficient din punct de vedere energetic, așa că vă recomandăm să îl utilizați la un program de încălzire jos spre mediu (în special în cazul plitelor cu inducție). Un program de încălzire înalt nu este sub nicio formă recomandat, întrucât ar putea dăuna produsului sau chiar plitei.

Întotdeauna încălziți treptat tigaia și nu folosiți niciodată funcția „boost”. Niciodată nu supraîncălziți un produs fără conținut, întrucât poate cauza daune, în special în cazul straturilor de protecție anti-lipire.

Întotdeauna supravegheați mâncarea în timpul procesului de gătit pentru a preveni arderea. Pentru a asigura o viață cât mai lungă pentru produsul dumneavoastră anti-lipire este recomandată folosirea de ustensile din lemn, nailon sau silicon. Întotdeauna stați în apropierea produsului, în special în prezența copiilor sau animalelor de companie.

Delimano garantează că stratul de protecție anti-lipire este proiectat în conformitate cu legislația privitoare la materialele de acoperire ce pot fi folosite în contact cu hrana.

Produsul întrunește standardele necesare. LA PLITA CU INDUCȚIE A SE FOLOSI TREAPTA DE PUTERE JOASĂ SPRE MEDIE:
Utilizarea treptei de putere joasă spre medie optimizează timpii de gătit și consumul de energie, ajutând la prelungirea vieții produselor noastre.

Treptele de putere foarte ridicate deteriorează integritatea produsului și pot provoca daune totale farfuriei din sticlă.
Aceste informații se regăsesc și pe instrucțiunile de utilizare ale produsului.
Magazinele de unde puteti ridica produsul
Poti ridica produsele comandate online si din magazinele noastre, prin optiunea Click&Collect. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. In cazul in care magazinul nu este vizibil in lista pentru selectie, inseamna ca momentan acel produs nu poate fi ridicat din acel magazin. Dupa finalizarea comenzii, in termen de 24 de ore vei fi contactat telefonic de catre magazin pentru a-ti oferi informatiile exacte despre data la care iti poti ridica comanda.

Pareri clienti 0 Articol(e)

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star