Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Robot de Bucătărie Platinum Deluxe PRO Delimano

Fii primul care evalueaza acest produs.
ID: 110041385 SKU: 110041385
STOC EPUIZAT
Photo
Video

Robotul de Bucătărie DELIMANO PLATINUM DELUXE PRO este o adevărată Mașinărie în bucătărie! Datorită motorului puternic, acesoriilor, a celor 10 viteze, și a dimensiunilor generoase, orice gospodină se poate baza pe adevărate performanțe, demne de un profesionist.

Robot de Bucătărie Platinum Deluxe PRO Delimano
949,00 LEI
Produsul nu este momentan pe stoc. 021 301 72 89
Descriere scurta

Robotul de Bucătărie DELIMANO PLATINUM DELUXE PRO este o adevărată Mașinărie în bucătărie! Datorită motorului puternic, acesoriilor, a celor 10 viteze, și a dimensiunilor generoase, orice gospodină se poate baza pe adevărate performanțe, demne de un profesionist.

Afla mai multe
Detalii despre produs

Robotul de Bucătărie DELIMANO PLATINUM DELUXE PRO este conceput pentru mixarea eficientă a unei mari varietăți de alimente și texturi, de la albusuri ușoare și aerate până la aluat de pâine lipicios. Motorul puternic de 1000 W este excelent pentru amestecarea zilnică și face față celui mai gros aluat de fursecuri.

Acțiunea de amestecare planetară conferă o acoperire completă a bolului - capul de amestecare se învârte în timp ce se rotește complet în interiorul vasului, permițând o amestecare mai bună decât în cazul mixerelor tradiționale. Nu va mai fi nevoie să te oprești pentru răzuirea ingredientelor din lateralele bolului.

Cele 10 niveluri de viteză și funcția Pulse oferă versatilitate maximă și control precis la fiecare viteză.

Adăugarea ingredientelor în timpul pregătirii unei rețete este ușoară - capul se înclină în afară pentru accesul la bol sau puteți folosi supapa dedicată turnării ingredientelor. Picioarele aderente păstrează robotul nemișcat în timpul utilizării, iar protecția împotriva stropirii previne scurgerile și picăturile pe suprafața de lucru.

Include accesoriile de bază:

  • Paletă de mixare creme, cu înveliș antiaderent
  • Accesoriu mixare aluat, cu înveliș antiaderent
  • Tel pentru frisca, din oțel inoxidabil.
  • Protecție anti-stropire
Mai multe informatii

All-in-one -> indiferent dacă achiziționezi doar opțiunea de bază sau cea împreună cu accesprii, te bucuri de toate cele 8 funcții într-un singur aparat (poți adauga pe parcurs toate accesoriile opționale de care ai nevoie)

Diverse opțiuni de viteză -> cele 10 viteze și funcția Pulse permit adaptarea procesului de mixare la orice sarcină pe care o oferiți robotului

Puternic -> motorul de 1000W se va descurca chiar și cu cantități mai mari de mixare și va obține un aluat neted

Mișcări planetare inteligente de deplasare -> care asigură că nicio zonă a bolului nu va rămâne cu reziduuri de aluat

Bol din oțel inoxidabil -> cu capacitate de până la 5,5l

Colecție excelentă de accesorii opționale avansate -> am ales cele mai populare accesorii de care fiecare dintre noi avem nevoie în bucătărie.

Disponibilitate în magazine

Pareri clienti (0 Pareri)

Încă nu sunt review-uri pentru acest produs

Cum evaluezi acest produs? *

1 1 stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star