CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.

Certificare Best Buy Award 2021/2022

Garanția calității supreme a produselor Dormeo este acum certificată și de ICERTIAS, Asociația Internațională a Certificărilor. În urma studiilor realizate în luna februarie 2021 în rândul consumatorilor români Dormeo a obținut primul loc în ceea ce privește cel mai bun raport calitate preț din România pentru trei categorii de produse - saltele, toppere și perne.

ICERTIAS este o organizație internațională privată, independentă din punct de vedere politic, cu sediul in Zurich, Elvetia. Ea descopera și certifică companiile, produsele și serviciile de cel mai înalt calibru, direcționând consumatorii din întreaga lume către cele mai bune oferte de pe piață.

ICERTIAS este VOCEA consumatorilor

Premiul Best Buy acordat de ICERTIAS ofera consumatorilor garantia celei mai bune alegeri in ceea ce priveste raportul calitate pret. Când achiziționați un produs sau un serviciu, căutați medalia Best Buy Award. Această medalie confirmă faptul că un produs sau un serviciu a fost aprobat de majoritatea consumatorilor pentru cel mai bun raport preț-calitate. Produsele și serviciile primesc premiul Best Buy Award numai după ce au fost supuse unor cercetari de piata riguroase, pe fiecare categorie din care fac parte.

Dormeo a obtinut premiul Best Buy pe baza raspunsurilor oferite de cei 1200 de participanti (pe fiecare categorie) la sondaj.
Respondentii au fost intrebati care este producătorul de saltele de pat/toppere/perne care, potrivit experienței personale, oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piața românească:
Pentru toate cele trei categorii (saltele, toppere, perne) majoritatea respondentilor au raspuns DORMEO.

Suntem mândri de validarea faptului că suntem în topul preferințelor consumatorilor români.

Vă mulțumim pentru votul de încredere și vă invităm să vă bucurați în continuare de calitatea produselor Dormeo și să fiți la curent cu noutățile noastre!