Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

Bufnițele expresive HOO-HOO

Bufnițele expresive sunt mai mult decât o simplă jucărie pentru copilul tău. Fiecare bufniță personifică o emoție diferită, ajutându-i pe copii să recunoască, să înțeleagă și să-și exprime propriile sentimente.

Bufnițele expresive Dormeo HOO HOO vă vor ajuta copiii să descopere, să accepte orice emoție și să devină cel mai apropiat prieten, însoțitor și tutore al acestora.

3 în 1 JUCĂRIE - PERNĂ - PĂTURĂ

Fiecare bufniță poate fi folosită ca o jucărie pufoasă sau o pernă încântătoare, iar împreună cu pătura moale, din fleece, cu acest set sunteți întotdeauna gata pentru o mângâiere, un pui de somn sau timp de joacă, oriunde vă aflați. Alegeți unul dintre cele patru sentimente diferite de explorat și modele de care să vă bucurați.

Află mai multe despre emoție

Pe măsură ce un copil învață mai multe despre lume, trebuie să înțeleagă emoțiile și îi este greu să le facă față cu succes. Bufnițele expresive Dormeo le oferă șansa de a explora lumea sentimentelor într-un mod sigur și distractiv. Cunoaște-i pe noii lor prieteni (și pe ai tăi), bufnițele expresive Dormeo.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU BUFNIȚELE EXPRESIVE HOO-HOO

  • Iuu-Huu te va ajuta să închizi ochii și să vezi că lumea este plină de lucruri de care să fii fericit.

  • Șuu-Șuu este o bufniță foarte curajoasă. Noaptea va scoate sunetul „șuu” și va alunga visele rele.

  • Blu-blu te va învăța că este ok să fii trist uneori. Oferă-i o mângâiere moale, te ajută.

  • Ha-Ha-Hu este o bufniță năzdrăvană. Vă va reaminti că nu trebuie să uitați niciodată să vă distrați și să fiți puțin nebuni.

BUFNIȚELE EXPRESIVE HOO-HOO

DOAR 

99 LEI

Mini BUFNIȚELE EXPRESIVE HOO-HOO

DOAR

36.9 LEI

REVIEW-uri

 "Produsul poate fi folosit ca jucărie de alint pentru copii, pot învăța atât culorile, cât și varietatea emoțiilor. Sunt practice, plăcute și interesante."  
Anita, Riga
 Combină mai multe funcții. Poți să stochezi o pătură în bufniță, iar bufnița ar putea fi folosită și ca jucărie sau pernă. 
Juris, Ogre
 Interesantă pentru copii, jucărie care poate fi folosita ca și o pătură. De asemenea, îmi place că emoțiile sunt afișate deoarece fiecare copil are propria sa personalitate, așa că este posibil să găsești personalitatea care se potrivește copilului. 
Petra, Ljubljana
 Aspect minunat, interesantă ca jucărie și ușor de transportat cu tine în călătorii. Foarte moale și catifelată. 
Eva, Prague

HA-HA-HU este o bufniță năzdrăvană. Vă va reaminti că nu trebuie să uitați niciodată să vă distrați și să fiți puțin nebuni.

ȘUU-ȘUU Șuu-Șuu este o bufniță foarte curajoasă. Noaptea va scoate sunetul „Șuu“ și va alunga visele rele.

IUU-HUU te va ajuta să închizi ochii și să vezi că lumea este plină de lucruri de care să fii fericit.

BLU-BLU te va învăța că este ok să fii trist uneori. Oferă-i o mângâiere moale, te ajută.

Computer Phone Coffee Coffee