Nu ai nici un produs in cos.

Incearca

O noua zi de luni, o noua saptamana, un nou obiectiv

 

O noua zi de luni, o noua saptamana, un nou obiectiv - dar cum?

Sunt zile si zile - iar ziua de Luni, este una din ele sigur, in care pur si simplu nu ne dorim sa ne dam jos din pat. Ne imaginam cum ar fi daca am avea o escapada si ne-am schimba numele, sau cum ne-am teleporta la munca direct de pe salteaua noastra. Da, cafeaua, micul dejun si citatele pozitive va pot face sa va simtiti ceva mai bine. Dar, nu vrem sa va mintim. Adevarata fericire este atunci cand nu trebuie sa setati alarma a doua zi, iar luni dimineata sa va treziti zambind. Sa aveti un somn bun, prin prisma caruia si ziua de Luni pare sa fie usoara. Cum putem realiza acest lucru?

Ceasul cu alarma - cel mai mare cosmar al somnului

Singurul lucru care ne impiedica sa nu distrugem ceasul desteptator este faptul ca este, de fapt, telefonul nostru mobil. Suntem deja intr-o relatie destructiva cu ceasul nostru desteptator. In fiecare zi ne luptam cu el, il uram, dar in fiecare seara ne intoarcem la el si ne dorim serviciile sale de dimineata. Toti avem probleme cu adormitul.

Un pat mai bun, obiceiuri mai bune si un stil de viata mai bun

Trebuie sa incepem cu inceputul. Nu este vorba despre o cafea mai buna sau o lumina mai buna, este vorba despre un pat mai bun, obiceiuri mai bune si un stil de viata mai bun. Este de asemenea, despre un antrenament si o masa sanatoasa, deoarece obiectivele dumneavoastra se vor indeplini cu alegeri mici, zilnice. Veti avea o versiune mai buna a dumneavoastra care se va ocupa cu usurinta de sarcinile zilnice.

Cu toate acestea, dorinta zborului de dimineata cu un pat peste Atlantic, schimbarea numelor sau ratarea iesirii de pe autostrada pentru a conduce departe, departe, se poate schimba si va puteti trezi sarind din pat, dornici de noua zi.

De asemenea, salteaua potrivita este importanta

Daca ati avea de ales, nu-i asa ca ati alege confortul de lux cu o saltea premium de inaltime ideala? Inaltimea patului este importanta deoarece afecteaza fizic corpul in timp ce te asezi sau te trezesti pe el in fiecare zi. Potrivit expertilor Feng Shui, inaltimea patului tau poate determina calitatea somnului tau si, prin urmare, starea ta de spirit, dupa nivelurile de energie chi permise.

Energia Chi trebuie sa se poata desfasura in jurul patului si saltelei. Deci, cum se realizeaza aceasta nirvana in somn? Prin alegerea gamei Air+ puteti experimenta luxul regal al somnului, confortul superior, suportul ergonomic din salteaua moderna, cu inaltime premium. Gama Air+ va ofera suportul pentru o saltea ferma in timp ce va rasfatati cu confortul unei perne premium.

Combinatia dintre tehnologiile utilizate, fiecare cu avantaje specifice: spuma Ecocell adaptabila si aerisita, arcurile Octaspring® pentru adaptabilitatea 3D, arcurile impachetate pentru stabilitate si inaltimea premium. Materialele premium asigura conturul perfect al corpului. In fiecare noapte, cu salteaua dumneavoastra Air + este ca o escapada de la o zi stresanta. Si amintiti-va - nu este Luni, este doar modul vostru de viata. Nu astepta - acum este sansa ta! Cea mai buna noapte, te asteapta!