CUMPĂRĂ DUPĂ CATEGORIE
Magazine
Club5*
0
0,00 LEI
Losd fsdf sd
Nu ai nici un produs in cos.
prezentarea-marcii prezentarea-marcii

Un somn odihnitor poate face visurile sã se adevereascã

Dormeo este o marcã specializatã în soluții complete pentru un somn odihnitor. Creăm armonie cu fiecare produs pe care îl lansãm pe piață. Povestea noastră datează din 2002, când am devenit lideri pe piața locală. În doar câțiva ani, sub același nume, am lansat o gamă întreagă de produse de înaltă calitate. Toate produsele noastre sunt concepute cu atenție la detalii pentru confort maxim și susținere. Toate caracteristicile au fost testate la nivel global.

 • prezentarea-marcii

  Marcã internaționalã

  Oferim inovații, prețuri competitive, achiziții sigure și cel mai bun service.

  în peste 40 de țãri

 • prezentarea-marcii

  Materiale premium de înaltă calitate

  Toate produsele se bazează pe tehnologii inovatoare și pe materiale de calitate.

 • prezentarea-marcii

  Milioane de clienți satisfãcuți

  300 de produse în portofoliu. milioane de clienți satisfãcuți și milioane de produse vândute în toatã lumea.

prezentarea-marcii

Calitatea de top cere pasiune

Echilibru perfect între confort, susținere și materiale de înaltã calitate

Fiecare produs începe și se sfârșește cu ideile și procesele stabilite de fiecare membru al echipei Dormeo în parte.

Fie că este vorba despre dezvoltarea unor produse noi, fie de inovarea celor prezente, pasiunea noastră pentru calitate și performanța ridicată se reflectă în fiecare produs care iese din fabricã. De aceea, astăzi, Dormeo este un brand recunoscut la nivel mondial, cu milioane de clienți mulțumiți și milioane de produse vândute pe tot globul.

Aflã ce ți se potrivește  >>

Ești gata să ai parte de un somn odihnitor?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru și fii primul care afla ofertele dar si vești despre cele mai noi produse.

* campuri obligatorii

 • E-mail
prezentarea-marcii

Testate clinic

În spatele fiecãrui produs de succes este un program puternic de control al calității, care vine în sprijinul obiectivelor de performanță, durabilitate și certificare. Ne asigurăm ca toate produsele noastre vor respecta standardele înalte ale celor mai exigente teste și certificări din industrie.

Având o mulțime de avantaje competitive și o tehnologie omologată la nivel global, toate produsele Dormeo sunt premiate de institute independente și certificate în toată lumea.

Aflã ce ți se potrivește >>
prezentarea-marcii prezentarea-marcii

Pânã la 100 de nopți de testare

Cel mai bun loc unde să testezi produsele noastre este acasă. Numărul exact de nopți de testare depinde de modelul saltelei. Vrem să ne asigurăm că ai timp suficient să evaluezi produsul achiziționat, astfel încât să ai parte de anii de somn odihnitor pe care îi meriți. Dacă ai încercat salteaua și nu ți se potrivește îți vom returna banii.

prezentarea-marcii

Produs ecologic

Când cumperi o saltea, trebuie să te gândești la mulți factori. Dar prea des, impactul asupra mediului și a sănătății umane rămâne pe dinafară. Nu trebuie sã fie așa. Noi folosim doar materiale de înaltă calitate, produse în unități ecologice, fără substanțe dăunătoare. Noi credem că este important pentru sănătatea planetei, dar și pentru sănătatea noastră, să susținem schimbarea folosind materiale ecologice. Îți oferim doar ceea ce este mai bun pentru a-ți îndeplini visurile.

prezentarea-marcii prezentarea-marcii

Responsabilitate

Dormeo este un jucător important în industria saltelelor, deoarece nouă ne pasă ca ziua de mâine să fie mai bună. Responsabilitatea noastră provine din hotărârea de a avea un impact social pozitiv asupra mediului și asupra oamenilor, oferind locuri de muncă calificate pentru toți muncitorii noștri și făcând donații mai multor organizații caritabile.