• dormeo
    dormeo
  • dormeo
    dormeo
  • dormeo
    dormeo
 
   

Sleep like a hero!

Aceasta nu este o poveste a eroilor fictivi, ci a eroilor din viața reală care trăiesc printre noi.

Trezește-te ca un erou / Trăiește ca un erou

#everydayheroes

 

Cine sunt eroii de zi cu zi?

Suntem siguri că ai întâlnit cel puțin un erou în viața ta. Nu ne gândim la eroi din filme sau benzi desenate, ci la oameni obișnuiți care au curajul și puterea de a-și urma visurile. Cei care își sacrifică de multe ori preocupările personale pentru cei din jur. Oamenii care ne susțin și ne ajută în timp ce ne inspiră prin generozitatea, curajul și bunătatea lor.

Noi, ce de la Dormeo apreciem acei oameni care fac din lumea noastră un loc mai bun. Dar ce se ascunde in spatele succesului si fortei eroilor nostri? Un somn odihnitor. Și acesta este motivul pentru care am creat o colecție unică: HERO. Nu am vrut doar să oferim produsele perfecte pentru un somn bun, ci pentru un super somn! Pentru ca atunci cand dormi ca un erou, te trezesti ca un erou.

Căutam eroi!

Cu siguranța ai eroul tău care este mereu acolo pentru tine, incurajandu-te sa iți urmezi toate visele și dorințele. Cu el sau ea, toate problemele au propriile soluții și fiecare vis poate deveni realitate..

Eroii noștrii trăiesc în jurul nostru. Trebuie doar să îi recunoaștem. Spune-ne cine te inspiră cel mai mult, cine e întotdeauna de partea ta, cine e eroul tău?

Poveștile eroilor

În viață, toți avem nevoie de eroii noștri. Ne "împing" spre lucrurui bune și ne încurajează să fim mai buni - zi de zi, pas cu pas.

Sfaturi cum sa devii un erou

Detalii despre campania Hero

Dormeo știe ca are nevoie de mai mulți eroi. Nu vorbim despre cei fctivi și nici despre cei care poartă măști sau pelerine și au superputeri.E nevoie de oameni care sunt curajoși și puternici și au ca scop să facă fapte bune. Deoarece un adevărat erou este cel care se confruntă zilnic cu provocări și îndrăznește să-și urmeze visul. Pentru a putea trăi visul, produsele Dormeo Hero te asigură ca vei avea somnul pe care il meriți.

Dormeo

Studio Moderna Romania,
Bd. Iuliu Maniu, Nr.7, Corp A, Et.4, Sector 6 - Bucuresti, Romania
Capital social 90.000 lei, J40/12581/2002, CUI RO 15065733, operator de date cu caracter personal 327

© Studio Moderna 2017
 
Asistenta telefonica gratuita
x
Asistenta telefonica gratuita
Un consultant este pregatit sa raspunda intrebarilor tale legate de produsele care te intereseaza. In plus, te poate ajuta sa navighezi pe site si iti poate acorda asistenta la cumparaturi.

Te rugam sa iti treci numarul de telefon mai jos si te sunam imediat!

Apelul nu te costa nimic!

Suna-ma!